Головна » 2014 » Травень » 21 » Творчості проміння золоті
09:51
Творчості проміння золоті

Завершується навчальний рік в ліцеї і підбиваються підсумки роботи колективу художньої самодіяльності нашого навчального закладу .
Саме таким творчим підсумком став виступ професійно-технічного навчального закладу в огляді-конкурсі колективів художньої самодіяльності Львівщини «Творчості проміння золоті».
Завданнями конкурсу є громадянське та патріотичне виховання учнівської молоді засобами мистецтва, виховання поваги до національних традицій та естетичного смаку через засоби і жанри культурного спадку на найкращих зразках сучасного національного та світового мистецтва.
В Новояворівському вищому професійному училищі відбувся зональний огляд колективів, на якому успішно виступили учасники художньої самодіяльності Судововишнянського ліцею.
Вимогливе та компетентне журі визначило переможців у кожній з номінацій за відповідними критеріями. Ними стали учасники вокального ансамблю ліцею Андріана Джугалик, Ірина Фляк, Роман Веселівський, Андрій Козак, Назар Пацула за виконання пісні «Чудовий світ» (сл.. і музика О.Івашко), в’язанку українських пісень «За гаєм розмаєм». В конкурсі читців поезій Оксана Сорока - вірш «Ой думи, Тарасе, думи».
15 травня 2014р. в заключному гала-концерті,який відбувся на сцені великого залу Львівського державного Палацу естетичного виховання учнівської молоді, колектив вокального ансамблю (художній керівник Ярослав Пацула) успішно виступив та показав майстерне виконання української пісні.

Володимир Литвинський,
заступник директора Судововишнянського ліцею з НВР.

Переглядів: 385 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]