Головна » 2014 » Травень » 8 » Проводжали солдатів на схід
17:43
Проводжали солдатів на схід

Перед Вербною неділею місто облетіла вістка, що на станції на платформи військо вантажить танки. Перед вечером там зібралося кілька десятків людей (на знімку), було багато дітей.
Тут трішки історії. За радянських часів наша станція слугувала армії для вантаження техніки під час виїзду на навчання. Кожного року ми, діти, приходили сюди, щоб подивитися на танки, поспілкуватися зі солдатами. Вони нам дарували значки. Для армійців тут були створені навіть елементарні умови для тимчасового перебування.
Сьогоднішній приїзд українських воїнів для міщан став своєрідним святом. Уперше за роки Незалежності ми зрозуміли, що без армії не може бути вільної держави. 
Підприємці, звичайні люди привозили солдатам продукти, сигарети, солодощі. Не залишилася осторонь цих подій і міська влада - дала продуктів на суму майже три тисячі гривень. 
Підприємець з Мостиськ Андрій Шагало привіз сигарети. Обід для командного складу у себе організував Любомир Дигдало.
Думаю, ніхто не образиться, кого не назвали, суть не в тому. Головне, що ми зрозуміли - тільки сита, добре озброєна армія, зможе гарантувати нам надійний захист навіть від своїх "братів". Шкода, що запізно це зрозуміло керівництво держави. Не можна розвал армії списувати тільки на Януковича. Президентом був Ющенко, прем’єр-міністром - Тимошенко, вони сварилися, ділили посади, а ми пожинаємо плоди. Сусід лізе на нашу територію, а ми не в змозі захистити себе...

 

Андрій Шот.

 

Переглядів: 421 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]