Головна » 2014 » Травень » 21 » Молодь за Порошенка
10:09
Молодь за Порошенка

Богдан ГРАБОВИЙ:

“На президентських виборах голосуватиму вперше. Кандидатів багато, але давно визначився зі своїм обранцем. Розмовляючи з друзями, чую, що хтось хоче проголосувати  за Ляшка. Подобається, як з охороною наводить  "порядок" на сході. З телевізійних роликів це виглядає смішно, але Президент не має бути клоуном, уже Росію і світ смішить Жириновський. Можливо, такий радикал у парламенті не завадить, але не на президентському кріслі.
Сьогодні довколо себе схід і захід може згуртувати Петро Порошенко. Як політик- завжди спокійний, зважений, уміє з людьми розмовляти і  їх слухати. 
Заради того, щоб нас молодих, не посилали зі зброєю у бунтівні області, заради спокою наших батьків, Президента маємо вибрати уже в першому турі.
Розпорошення голосів може дорого обійтися державі. Уже наші батьки віддавали голоси, наприклад, за Шкіля, бо він сидів у тюрмі, але бачите кудись зник.
Є і нині йому подібні кандидати.
Моя думка, що молодь проголосує за Петра Порошенка, який і має найвищий рейтинг. Його авторитет у Європі прискорить входження України до європейської родини, а це- можливість здобувати освіту у Європі.
На Майдан, за ради євроінтеграції,  першою вийшла молодь, першою вона прийняла удар "Беркута". Тому до думки молоді варто прислухатися...”

 

Переглядів: 394 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]