Головна » 2014 » Травень » 8 » Десятина мостичан для партії регіонів
18:55
Десятина мостичан для партії регіонів
На засіданні координаційної ради, яке відбулося 24 квітня, голова цієї громадської організації Мостищини Юрій Дьолог насамперед озвучив питання: Чому не виконуються вимоги майдану? Незаконна діяльність гральних автоматів? До сих пір не призначено голову районнї виконавчї ради, керівників правоохоронних органів.
Про це говорили: голова Мостиської організації “Батьківщина” Микола Сороковий, свободівець Ярослав Калужний, міський голова м.Мостиськ Сергій Сторожук, міський голова м.Судова Вишня Олег Мартинець, ударівець Валерій Куцириб та інші члени координаційної ради.
А найголовніше, на багатьох керівних посадах в нашому районі продовжують залишатися члени партії регіонів та їх сателіти. Як пам’ятаємо, це ті люди, які на останніх виборах правдами-неправдами, допомогли партії регіонів здобути майже 10% голосів, так сказати віддали належну десятину тим тиранам, які довели нашу Україну до краху та руки яких по лікті в крові Небесної Сотні. Звісно, що  кожній людині властиво помилятися, але від початку революції вже минуло майже 6 місяців і щирого каяття з боку всіх осіб, які підтримували партію регіонів, не бачимо, правда, деякі добровільно покинули свої керівні посади. Тому радимо й іншим зробити це в добровільний спосіб, не чекаючи гніву та обурення народу, нарешті зрозуміти свою помилку та стати в ряди всіх, хто бореться за правду та справедливість і світле незалежне майбутнє українського народу.
Члени координаційної ради прийняли рішення, в ньому йдеться: на керівних і відповідальних посадах установ та організацій Мостиського району продовжують залишатися колишні діючі члени партії регіонів та їх сателіти.
Координаційна рада Мостищини вимагає від них збудити сумління своєї совісті та звільнити до 5 травня керівні посади, бо вважаємо,що вони не мають морального права на них залишатись в такий складний для України час, та закликає всіх не байдужих мостичан долучатися до народних віче та пікетів установ для усунення даних осіб з їхніх посад.

Юрій Дьолог,
голова координаційної ради.

Переглядів: 398 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]