Головна » 2014 » Травень » 21 » Будьмо мудрі
10:04
Будьмо мудрі
25 травня вибиратимемо Президента. Чи не вперше перед нами стоїть питання - зробити мудрий вибір, аби зупинити російську агресію, чи знову ділити владу, розпорошуватися заради дрібних політичних амбіцій. На мою думку, Президента маємо вибрати у першому турі, щоб не залишити Путіну шансів для нової потужної агресії. Свого часу ми вже на таких виборах згуртовуавалися довкола Кравчука, щоб мати незалежну Україну, потім - Кучми, щоб до влади тоді не прийшли комуністи.
Сьогодні нас, українців, може згуртувати, вберегти від російської чуми Петро Порошенко. Людина з великим політичним досвідом, головне- має авторитет у Європі, навіть у світі. Звичайно, багато проблем він відразу не вирішить, але якщо будемо всі допомагати,то разом здолаємо ворога, поліпшиться наше життя.
Закликаю бути мудрими, прийти на вибори і проголосувати за Петра Порошенка, а вже на парламентських виборах будемо голосувати за партії, її лідерів. До речі, Порошенко обіцяє незабаром провести вибори до нового парламенту, щоб там не було комуністів і регіоналів, які принесли нам сьогоднішню біду.

Михайло Степаняк.

Переглядів: 365 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]