Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Судововишнянські депутати НЕХТУЮТЬ Конституцією та Законом (Як депутати 6-го скликання на сесії людей "ділили")
Судововишнянські депутати НЕХТУЮТЬ Конституцією та Законом
ВасильДата: П`ятниця, 28.06.2013, 17:52 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні, 28 червня 2013р., в день святкування Конституції України, хочу ще раз звернути увагу судововишнянським міським обранцям на їхнє  нехтування депутатською етикою та основним законом держави Україна.
Отже, нагадаю, відповідно до ст. 3 КУ " Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.";

ст. 24 КУ "Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками."

Рівність та недопустимість дискримінації особи є не тільки конституційними принципами національної правової системи України, а й фундаментальними цінностями світового співтовариства, на чому наголошено у міжнародних правових актах з питань захисту прав і свобод людини і громадянина, зокрема у Міжнародному пакті про громадянські і політичні права 1966 року (статтях 14, 26), Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року (статті 14), Протоколі № 12 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року (статті 1), ратифікованих Україною та у Загальній декларації прав людини 1948 року (статтях 1, 2, 7).

Зважаючи, що на сесії Судововишнянської міської ради від 18.06.2013р(№35), депутати одноголосно голосували "ЗА" надання дозволу щодо виготовлення проекту землеустрою щодо земельної ділянки під ОСГ ДЕПУТАТУ- ДРАБЧУКУ А.С., ТА ЛИШЕ ДЕКІЛЬКОМА ГОЛОСАМИ "ЗА" недепутату Башаку В.В., які обидві ці заяви писали в один день і час, підкреслюю-  що такими своїми діями міські обранці порушили не лише вищезгадані норми Конституції України щодо рівності усіх перед законом та недопущення привілеїв за окремими ознаками(тут-депутатства), а й елементарні правила депутатської етики:

Ст.8 ЗУ"Про статус депутатів місцевих рад":
"Депутат місцевої ради повинен дотримуватися таких правил депутатської етики:

- керуватися у своїй діяльності та поведінці загальновизнаними принципами порядності, честі і гідності;

- не використовувати депутатський мандат в особистих інтересах чи в корисливих цілях..."

А що натомість можемо побачити - одні депутати ставлять собі торгові павільйони в історичному центрі міста, одним депутатам землю дають, іншим - простим мешканцям, заледве назбирується кілька голосів(див.детальніше про це в повідомленні №3 у цій темі:
http://sv.ucoz.com/forum/4-27-1

Отже, підсумую, 

шановні міські обранці - ті, хто були пристуні на цій гучній сесії №35, - ви своїми діями компрометуєте особисто себе як людей, піддаєте поділу на "чорних" та "білих" мешканців м. Судова Вишня; компрометуєте міську владу як таку; ігноруєте основні принципи Конституції України та норм депутатської етики!                             Робіть висновки - кого ви обрали, судововишнянці!


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Вівторок, 02.07.2013, 13:11 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, депутати такі самі люди як і Ви, тільки вони взяли на себе іще й обов"язок добровільно займатися громадською роботою. Всі депутати, як і влада, чи любе інше керівництво вийшло з того суспільства в якому ми живемо, виховуємось, працюємо, а тому яке суспільство, які цінності в ньому побутують, як життя впливає на людей, такими нажаль і всі ми є. А тому тут дуже багато залежить від  моральності кожної зокрема людини та усвідомлення її особою. Ми хоч і рахуємо себе християнами, але вже давно втратили страх перед Богом,  хоча застрашеного раба з себе  так іще й не видавили, ось за це і можливо через це страдаємо, так живемо і таких же  продукуємо. Це моя особиста суб"єктивна думка.
Ви хочете сказати, що Ви за них кращий, що Ви поступили би в цій ситуації в інший спосіб, можливо, але я не вірю. Не подумайте, я ні в якому разі не закликаю когось  порушувати етичні норми людини, як депутата, ні, але я закликаю всіх нас дотримуватись моральних цінностей людини, бути просто людиною, християнином, перш ніж братися когось судити, запитати в свого его, чи я сам достойний це робити. Якщо вже взявся когось судити, всі свої амбіції, образи, незадоволення потрібно відкласти, спочатку розібратися, а не рубати з плеча.  А тут, в цій ситуації, це якраз і є причиною  Ваших суб"єктивних висновнів, свідчить про Ваше  упереджене ставлення, власний корисливий мотив. Чомусь Ви раніше не наводили таких висновків, але тільки після цього, як зачепили Ваші власні інтереси...
Можливо трохи заспокою Ваше розігріте самолюбство, мною два рішення  останньої сесії про надання дозволу на виготовлення документації на відвод землі під ОСГ заветовано.
Це моя відповідь, я думаю, що депутати, якщо вони порахують за потрібне самі скажуть за себе. Це було б, можливо, більш справедливо, ніж це що я  сказав, оскільки в кожного є власна думка, власне бачення і розуміння, і на кінець життєвий досвід.


Повідомлення відредагував OM - Вівторок, 02.07.2013, 13:23
 
ВасильДата: Вівторок, 02.07.2013, 15:54 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний голово, що за вибіркове трактування закону від Вас?!


Нагадаю Вам що депутати  повинні у своїй діяльності додержуватися Конституції  та законів 
України, (про що говорить ст. 18 пункт 1
 
ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад"
)і про ніякий "обов"язок добровільно займатися громадською роботою" у цій статті, де вказаний перелік обов*язків депутатів, не йдеться.


Прошу не рівняти всіх людей під одну лінійку. Ніхто з нас не святий, але я прихильник щоб речі називати своїми іменами- і звертати на це увагу (інакше нічого як в м. Судова Вишня, так і в державі Україна  не зміниться).
І починати потрібно, на мою думку, саме знизу - з малого - з нашого м. Судова Вишня та з людей які ним "керують".
Вдасться нам спільно змінити ситуацію в місті на краще - це буде нашою заслугою. 
Коли буде довіра до влади - буде довіра і до держави. А коли народ повірить у власні сили, то не зможе не подякувати  Богові за Його ласку. Це є кінцевою метою керівника ГО "ПСП-ПРОМОВА".
Дорога ця важка,і найбільша перепона цьому алкоголізм та збайдужілість населення..


Я не називаю себе кращим за міських депутатів, але людей ніколи не намагаюсь ділити.

Моє законне право отримати зем. ділянку під ОСГ(не оренду) та намагання привернути увагу громадськості до відстоювання власних законних прав Ви назвали "власним корисливом мотивом". Що за абсурд?
У своїй діяльності особисто відправляв різні запити в різні міністерства України, з метою правильного трактування законів України, бо бачу яке неоднозначно та протизаконно воно трактується різними заінтересованими суб*єктами (як от працівниками Мостиського Рему).
Кількамісячні направляння листів та довге очікування по цьому питанню нарешті дали результат- він є на сайті у відповідній темі(про працівників РЕМу).

Шановний голово, мені абсолютно байдуже чи Ви ветували рішення під ОСГ, чи ні. Депутати показали своїм голосуванням "хто є хто".
І радив би Вам не заступатись за них, а самому звернути їм за це увагу. Це Ваше право - хочете ним скористаєтесь - хочете ні. 

Якщо всі і надалі будуть тихо мовчати щодо порушення своїх прав та інтересів, гарантованих їм Конституцією - то нічого не зміниться в місті Судова Вишня(як і в Україні). І цю роботу щодо захисту своїх прав та інтересів я розпочав задовго до цього рішення міської ради про відмову в виділенні земельної ділянки.  Більше я цього пояснювати не буду.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Середа, 03.07.2013, 17:13 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Ви так само як і я,чи хтось інший, який ще не використав свого права, маєте право на безкоштовне отримання землі під ОСГ до 2 га. Але це аж ніяк не означає, міська рада зобов"язана  чи то Вам, чи то мені, чи комусь іншому забезпечити це право. В Судовій Вишні є 6,5 тисяч жителів, це де ж тої землі стільки взяти, це територія  більше чотирьох таких, як наше місто ?
Про яке вибіркове трактування Ви говорите, прописаних норм Конституції та законів повинні дотримуватися всі, не тільки депутати. Громадська робота депутата  на закріпленій за ним території, робота з людьми, вирішення проблем громади це і є  його обов"язок. І займається він цією роботою добровільно, його ж ніхто не заставляв йти в депутати примусово, йому люди довірили вирішувати та захищати їхні інтереси. Але тим самим його права мати ті самі права, що маєте і Ви,як громадянин, ніхто не позбавляв. Чи Ви думаєте, коли він став депутатом, він не вправі мати землі, чи МАФу,чи чогось іншого. Йому що держава платить за його роботу гроші, забезпечує, чи можливо надає якісь преференції , чи особливі права? Ні. А фактично мала би. До речі наші сусіди отримують, отримують зарплату, то і спитати з них можна. А в нас чомусь логіка "викривлена", але так не буває і бути не може.
Виходячи з того, що Вам байдуже до того, чи ветував я рішення сесії, чи ні, це ще раз підкреслює  факт Вашої амбітності в цьому питанні. Мені дуже цікаво, як би було в тому випадку, коли б Вам все таки  дали землю під ОСГ, як би Ви тоді "співали", я думаю, що було б все тихо і депутати би Вас влаштовували.  А як бути тоді по відношенні до тих депутатів, які голосували за те, щоб дати Вам землю", вони такі самі, як і ті що не голосували, чи може інші, ліпші, тоді чому Ви всіх згадуєте загалом. Дайте мені на ці питання відповідь, тоді і поговоримо про "рівняння" людей і тих хто їх рівняє. Якщо Ви вважаєте, що Ваші права порушила міська рада, захищайте їх, але конкретно і в той спосіб, який дозволяє це робити закон. А то я тільки голосні заяви та звинувачення бачу і все, а Ви попробуйте це довести в суді, на що я глибоко сумніваюсь що Вам це взагалі вдасться. Тільки суд вправі визначити винна особа, чи ні, а так, принаймі, можна напоротись на щось не приємне. Я нікого з депутатів не збираюсь захищати, вони в силі самі за себе постояти, я тільки проти фальшивого ставлення: коли ти помагаєш, ти добрий, коли десять разів догодив, це добре, а попробуй один раз ні, ти зразу же стаєш чи не першим ворогом народу і не дивлячись ні на попередні заслуги, ні нащо.
А тепер, щодо лінійки рівняти людей. Я нікого не рівняв і не рівняю, це не в моїх правилах, це кожен сам себе "рівняє", чи "вирівнює" над іншими, тим більше я і Вас не хотів "вирівнювати", опускати до рівня інших людей. Деколи самооцінка людини буває дуже завищеною, що приходиться тихесенько опускати її на грішну землю, бо падати звідтіля  дуже боляче.
 
ВасильДата: Середа, 03.07.2013, 19:31 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний голово, ця створена мною тема - це своєрідний заклик на захист свого порушеного права. Можете вважати це щось на зразок правового прецеденту, шляхом якого, сподіваюсь, підуть і інші(коли будуть порушені їхні права).
Депутати міської ради ділять людей. Ви - також, адже голосували "За" надання дозволу депутату та не голосували "за" надання дозволу "простому мешканцю".
Підкреслю ще раз - такі дії депутатів та особисто Вас - це ганьба для міста.

Ви ніяк не можете з цим змиритись, хоча знаєте що це - правда.
Ви і надалі продовжуєте послідовно говорити на "чорне"- що воно "біле"..
 
Я для себе вирішив максимально обмежити відписування Вам, так як бачу - що толку з цього ніякого.Ви далі стоїте на своєму і не визнаєтè помилòк...
Ваші намагання зробити "святих" із цього 6 демократичного складу міської влади виглядає смішно та несерйозно.

Не заперечую що Ви дійсно намагаєтесь зробити публічною діяльність міської влади, але визнаю - що вдається це Вам слабо. Через вибірковість інформації- як на сайті так і в газеті..
Будь яка людина, яка здатна тверезо мислити, сама все зрозуміє, коли це все прочитає на сайті, і зробить відповідні висновки для себе.(сподіваюсь що воно не "щезне" в один день..)
Хай щастить.

З повагою, житель міста.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
GostДата: Середа, 03.07.2013, 21:01 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь, давайте поаплодуємо вашій "жилізній" логіці... hands   Значить, щоб нікого не ділити на чорних та білих завжди треба голосувати "за", або завжди голосувати "проти"... wacko
Мені з вас смішно, пане Василь...  lol Ви себе ведете так як маленька, вредна, ображена дівчинка якій не дали цукерку...


Повідомлення відредагував Gost - Середа, 03.07.2013, 21:12
 
OMДата: Четвер, 04.07.2013, 13:08 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Ну бувають же такі люди, їм плюють в очі, а вони кажуть що дощ іде. Тут нормальна людина нічим зарадити в такій ситуації не зможе, я пробував, але як бачимо без результативно, це просто діагноз. Невже Ви пане Василь думаєте, що Ви будете тут поливати всіх і Вам так все легко зійде з рук, наївно так думати, як кажуть росіяни: "Какой привет, такой ответ". Далі якась вибірковість, далі якийсь поділ людей, далі якесь примарне голосування, що це якась фобія, чи взагалі ідіотизм. Якась істерія, говори, не говори результат однаковий. Жодної конкретного, конструктивного діалогу, одні сліпі та голосні звинувачення на кшталт "ганьба", подальші уникнення прямих відповідей на запитання, ну просто всі поганці, а я такий красавчик, а вони мене  чомусь не любять...  Мені шкода Ваш дитячий максималізм, але Вам з ним в дорослих розмовах робити нічого, будете і на далі  виглядати наївним та смішним, а то читай і кимось гіршим...  Мудра людина вміє читати і між строками, а Вам, як бачу і  в написаному розібратися важко. Моя Вам порада, не лізьте зі шкіри показати себе  таким правильним, таким розумним, таким обізнаним, ну таким вже самим..., це завжди породжує огиду, протилежну реакцію оточуючих, на противагу тої  на яку розраховуєте Ви. По життю потрібно завжди залишатися самим собою, бути простим і щирим до оточуючих, бо ганьблячи когось, можна в першу чергу зганьбити себе, створити собі такий сталий негативний імідж, що змінити, чи відмити його в подальшому буде дуже складно.
І наостанок, підсумовуючи сказане, дозволю собі порушити частково етикет посадової особи, але мушу. Пане Василь, Ви ще засмаркатий вказувати мені та вчити мене жити, поживете з моє, трохи помудрішаєте , щось в тому житті зробите своїми руками, тоді можливо  й поговоримо.  І зауважте, не я перший починав.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Судововишнянські депутати НЕХТУЮТЬ Конституцією та Законом (Як депутати 6-го скликання на сесії людей "ділили")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: