Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Скандальна сесія міської ради від 18.06.2013р. (Молодий депутат звинувачує депутатів у підміні рішення сесії)
Скандальна сесія міської ради від 18.06.2013р.
ВасильДата: Середа, 19.06.2013, 11:08 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Вчора, 18.06.2013р., відбулася 35 чергова сесія Судововишнянської міської ради 6-го скликання.

Як стало відомо, на цій сесії наймолодший депутат з її складу - Драбчук А. С., виступив із звинуваченням про підміну рішення сесії міської ради окремими депутатами, які безпосередньо причетні до земельних питань міської влади - деяких членів земельної комісії.

Мовляв, "затверджували спільно рішення про відміну всіх попередніх рішень щодо виділення земельних ділянок під ОСГ в урочищах "Під Дмитровичами" та "Під Кутами"- а окремим депутатам - деяким членам земельної комісії ці рішення залишилися в силі. Як таке могло статися?! Хто до цього причетний?"
Відомо мені також що і деяких інших громадян ця відмова не стосувалась..

На сесії міськради, нажаль, не було редактора газети "Судововишнянський вісник" А. Шота, а також представника району, який постійно був присутнім до цього - Березюка І. В. (Дуже дивний збіг обставин - м'яко кажучи).
Отже, мені, як керівнику місцевої молодіжної правозахисної громадської організації видається під загрозою об'єктивне висвітлення даної важливої та резонансної події, яка мала місце, на сторінках "Судововишнянського вісника".

Тому, собисто звертаюся до міського голови п. Мартинця О. І. з проханням дати відповідь - Чи буде ця порушена молодим депутатом суспільно важлива тема публікуватись в "Судововишнянськомувіснику" та чи будуть до неї опубліковані коментарі ключових осіб інциденту, включаючи Ваші як міського голови?

Звертаюсь і до депутатів міської ради з проханням надати оцінку подіям, про які я написав вище, та які відбулися на 35 сесії 6-го скликання Судововишнянської міської ради від  18.06.2013р., зокрема, щодо виступу депутата Драбчука А.С. та звинуваченні у підміні рішення: "Шановні депутати, висвітліть своє бачення ситуації, яка склалася. І ,можливо, хтось з вас, нарешті, зареєструється під правдивим ім'ям на цьому сайті та долучиться до обговорення важливих місцевих проблем, в тому числі і цієї, резонансної події."

Шановний міський голово, висловіть, будь ласка, своє бачення ситуації. Адже якщо ці звинувачення щодо підміни рішення правдиві (і мені, принаймні, відомо від деяких депутатів міськради, з якими спілкувався по цій темі, що вони голосували сàме за відміну усіх рішень, а не вибірково), поясніть, будь ласка, чи справді ця резонансна подія могла статися - чи могли підмінити рішення у міській раді, яку Ви очолюєте?
Прошу Вас внести ясність яке остаточне рішення щодо відмови Ви підписували? І кому конкретно і скільки землі під ОСГ, з тих осіб що я назвав і причетні до цього, було виділено? Сподіваюсь, Ви це рішення, а також інші що стосуються даного питання, опублікуєте для всіх- адже це ж не державна таємниця, а публічна інформація - створена суб'єктом владних повноважень.

Не маю нічого особистого проти Вас як людини, хочу лише щоб в нашому місті панував порядок та довіра до влади. Тому що зараз я особисто не бачу ні першого, ні другого. Ви мене в цьому підтримуєте?

З повагою, Башак Василь - керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА".


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Середа, 19.06.2013, 11:29
 
ПравдолюбДата: Середа, 19.06.2013, 17:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Як тяжко попасти в цей сайт, десять людей помагало суда попасти. Хто його робив? Якусь легшу реєстрацію можна було придумати?
Тепер видно як Вася за Свого найкращого друга переживає))))) А чутки вже пішли, шо то ви двоє хотіли тих земель собі нахапати, бо має "Яблуневий дар" брати для вирощувань яблук!!!! Та тільки от друг твій Андрій кричав на всіх голосно та настрашив депутатів. А вони побоялися крику молодого та страшного хлопа і рішили шо ліпше дамо най відчіпися. А Васька лишився без нічого. І шо тепер скажеш? Шо тобі лишається, писати таке сяке! Кинув друг тебе через коліно)))))!!!!!
 
ВасильДата: Середа, 19.06.2013, 23:05 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
ПО-перше - тема наших з депутатом заяв абсолютно не стосується питань, які порушив депутат Драбчук. Нагадаю що він звинуватив деяких членів земельної комісії в фальсифікації рішення міської ради піврічної давності..

Тепер про плітки, які бачу вже дехто поширює(комусь це вигідно значить):
Хотів написати окремою темою як на вище згаданій сесії депутати поділили мешканців міста на "своїх" та "чужих".
Але постараюсь коротко відповісти тут до цього смішного останнього допису:

Дійсно на цій же сесії розглядались дві заяви - від мене та депутата Драбчука про виділення нам земельних ділянок під ОСГ(максимально можлива площа 2,0 га).
Дві заяви ми писали в один день і той же час-зареєстровані вони також одночасно.

Ще тоді я спрогнозував розвиток подій- і сказав до депутата Драбчука- "Тобі дадуть дозвіл - бо ти депутат,  а мені - ні, бо я ж "простий мешканець міста"..На що депутат з усмішкою відповів, що це - неможливо, бо депутати,на його думку, не зроблять такого поділу людей на "білих та чорних"..(Забіжу наперед і скажу - що під час голосування дійсно хтось з депутатів вигукнув "Хто такий Башак Василь?!Чому ми маємо йому давати землю?" - На що депутат Драбчук відповів що "він - такий самий мешканець міста, як і я".Від себе додам - як і ви - судововишнянські депутати.)

Шанси тоді - коли ми написали ці заяви(06.06.2013р.)ми оцінювали практично як нульові.
Нульові тому - що сам голова земельної комісії запевнив - що "ЗЕМЛІ ПІД ОСГ НЕМАЄ. ЩО ВІН НА ЦЮ ТЕМУ ГОВОРИВ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ- І ТОЙ ЙОМУ ВІДПОВІВ ЩО "ЛИШЕ В ОРЕНДУ МОЖНА ДАТИ ЗЕМЛЮ" - ОСКІЛЬКИ Є ВІДПОВІДНЕ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ..."

Ми, все ж таки, вирішили скористатись своїм конституційним правом, і хотіли побачити що з того всього вийде..Це не був експеримент(хоча дехто вже назвав це провокацією)- в мене дійсно є бажання працювати на землі - тому я і подав відповідну заяву в міську раду..

Результати голосування підтвердили мої очікувані припущення:

Cам міський голова Мартинець, а також Голова земельної комісії Фольтович - всупереч своїм словам та будь-якій логіці голосували "за"надання відповідного дозволу депутату-Драбчуку, і "проти" - виділення зем. ділянки для "простого мешканця міста"..

Ось так і зазначені "високопосадовці" поділили людей на "білих та чорних", "своїх(обраних)- та "чужих" (недепутатів)"..Те саме зробила і абсолютна більшість депутатів, які були присутні на сесії (хоча не всі - депутат Драбчук та деякі інші депутати  залишилися людьми з високими моральними цінностями- голосували в обох випадках "за" надання відповідного дозволу). Не всі в міській раді, як бачите, вважають себе "обраними",-  "вищою кастою".

Висновки, шановні мешканці міста, робіть кожен для себе... На мою думку, наприклад,

це -  особливо цинічний та показовий  приклад як більшість депутатів Судововишнянської міської ради разом з її головою п. Мартинцем О.І. поділили людей на дві категорії "вищих" та "нижчих за себе"; "обраних" та "простих смертних".

Наголошу, що це вже не перше моє зауваження міським обранцям - як вони відстоюють свої особисті корисливі інтереси.
Нещодавно в газеті "Голос громади" було наше(ГО "ПСП-ПРОМОВА") звернення до міських депутаів з метою припинення зловживань владою та забудови історичного центру міста-адже серед тих підприємців, які виявили бажання поставити свої торгові павільйони в сквері на площі Франка є декілька депутатів Судововишнянської міської ради...


З повагою, керівник ГО "Прогресивна спортивно-правозахисна молодь Вишні"


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
mahnoДата: Четвер, 20.06.2013, 01:02 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Ну що керівник ГО "Прогресивна спортивно-правозахисна молодь Вишні" чого ти зуби скалиш ,кинув тебе молодий дупутат Драбчук "Партія Регіонів" на земельку,ти краще за оплатою газопостачання слідкував. Ти напевно хотів тією землею борги перекрити?. А 2 гектари пішли то молодому дупутатові!!! ГАНЬБА!!! А ми думали що ти правозахисник.
 
AdministratorДата: Четвер, 20.06.2013, 09:55 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
Пане Правдолюб постараюсь дати вам відповідь на ваше питання: «Як тяжко попасти в цей сайт, десять людей помагало суда попасти. Хто його робив? Якусь легшу реєстрацію можна було придумати?».

Щоб створити сайт його треба розмістити на певному сервері (така послуга називається веб-хостинг).  Я розумію, що вам, або ще комусь може не подобатись форма реєстрації (для вас вона складна, а для Василя Башака дуже проста) чи можуть нервувати реклами, що вискакують на сайті, може не подобатись подача інформації або термін висвітлення новин. Але я прошу врахувати вас те, що роботу сайту і діяльність адміністратора ніхто не оплачує тому для полегшення його діяльності сайт було створено на безплатному веб-хостингу uCoz з вбудованою системою керування сайтом. А там вже є так як є, а для зміни деяких функцій потрібна щомісячна плата. Зрозумійте це, що ми виходимо з того, що маємо і якби міська рада почала оплачувати ще сайт міста, то це б спричинило ще одне обурення зі сторони деяких людей.
 
КомісарДата: Четвер, 20.06.2013, 11:48 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Бачу Вам брати Фольтовичі пів світу мало,понабирали землі та приміщень по цілому місті,щей двоє запхались в земельну комісію.Як можна бути такими захланними?
 
OMДата: Четвер, 20.06.2013, 17:50 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, прийде час я дам конкретну відповідь з цього питання, бо тут декількома словами не потолкуєш, а в  мене в даний час не має часу. Але декілька слів скажу. Ні тоді, на попередніх сесіях, ні на останній, я особисто зовсім не голосував з цього питання, бо як тоді зрозуміти мою логіку про накладення на рішення сесіії  мною вето, сам голусую "за", а після сесії ветую рішення - ну це абсурд.  Ні тоді , ні тепер я не є прихильником роздавання землі під ОСГ, на це цілий ряд причин і то об"єктивних. Звідки Ви взяли, що я ділю людей на "своїх і чужих",  "вищих, нижчих за себе", на "обраних і простих смертних". Пане Василю, якщо Ви деяких речей не розумієте, це не дає жодного Вам права мене (буду говорити тільки за себе) ображати. Навіть при тій ситуації, що комусь погодили, а Вам ні. Я ще раз наголошу, що я прихильник того, щоб нікому під ОГС не давати і в мене є десять днів щоб вирішити питання на цьому етапі так, як вважаю за необхідне, відповідно до діючого законодавства.  
І буквально одне слово щодо рішення сесії, яке нібито було замінене, жодного рішення сесії ніхто не підміняв, мова йде за висновок земельної комісії, не путайте. Але, вибачайте, про це згодом.
 
ВасильДата: Четвер, 20.06.2013, 19:44 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане гòлово, чи це рішення сесії - чи висновок земельної комісії (яка також діє із числа депутатів)- звинувачення залишаються ті самі - підробили перекрутили так, що одним депутатам землю дали, а іншим відхилили.. 
І це при тòму, що НА ТІЙ СЕСІЇ ПІВРІЧНОЇ ДАВНОСТІ ТІ ДЕПУТАТИ, ЯКІ БУЛИ ПРИСУТНІ, БУЛИ ВПЕВНЕНІ ЩО ГОЛОСУЮТЬ ЗА ВІДМІНУ УСІХ ПОПЕРЕДНІХ ДОЗВОЛІВ ПРО ВИДАЧУ ЗЕМЛІ ПІД ОСГ.- Це мені повідомили, як я вже казав, деякі депутати з якими вже спілкувався..
Чому я сказав що Ви поділили людей?- пояснюю(хоча дивно чому Ви цього не зрозуміли): на останній сесії своїм голосуванням "ЗА" дозвіл на виготовлення документації депутату-Драбчуку, і "проти" того самого для "недепутата-Башака" Ви яскраво засвідчили як надаєте перевагу "своїм", - "міським обранцям", і "чужим"- "простим мешканцям". (Бо якщо це не так-то залишається думати що причиною такого Вашого голосування було хіба щось особисте - але зрозуміло що Ви і цього не підтвердите, навіть якщо б це була правда..) Адже землі під ОСГ було ще вдосталь- і переконаний що через ці можливі 2,0 га "Яблуневий дар" і так би подякував за те - що ви їм проголосували. 

Більше я цього пояснювати не буду - якщо Ви цього не розумієте- я Вам більше нічим допомогти не зможу..

І ще - Ви говорите що Ви "прихильник щоб нікому під ОСГ не давати" - це Ваша думка, на яку маєте право..
Але ж Ви не можете вирішувати за всіх! - на це є 34 депутати! Чи, можливо, в них немає своєї думка та права голосу?! Давати дозвіл - чи не давати - НАГАДАЮ ВАМ, компетенція не Ваша, а  СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

ВИ ТАК І НЕ ВІДПОВІЛИ ЧИ БУДЕ ОПУБЛІКОВАНОЮ ЦЯ ТЕМА В "ВІСНИКУ"? я ОСОБИСТО ВВАЖАЮ ЩО ВОНА ВКРАЙ АКТУАЛЬНА ТА СУСПІЛЬНО-ВАЖЛИВА. ВИ ТАК НЕ ВВАЖАЄТЕ?-ВИСЛОВІТЬ СВОЮ ДУМКУ ЧИ ХОТІЛИ Б ВИ ЇЇ ПОБАЧИТИ НА СТОРІНКАХ "ВІСНИКА"? (Знайдіть, будь ласка, час та дайте відповідь на це моє запитання).

p.s. Бачу створенням цієї теми я зачіпив дечиї особисті амбіції або матеріальні інтереси..Чиї сàме - здогадатись неважко, адже це коло осіб дуже вузьке..І зачіпив так - що в них почали здавати нерви і на мене починають виливати різний бруд- скоро вже почнуть заглядати в сміття, яке я виношу з дому.  Як-от такий собі mahno, який навіть незрозуміло як дізнався що мені прийшла боргова квитанція про оплату 180 грн. за газ, яку неправильно нарахували в газовій службі, і які я звичайно що не оплатив, а відстояв свої законні права та інтереси.
Видно з цього mahnівського повідомлення що людина ця дійсно впливова - раз має такі впливи - що їй легко вияснити інформацію про стан моїх комунальних послуг. Неважко здогадатись хто в місті має такі впливи..

Ну що ж, спростую і ці смішні  плітки (але попереджую що в подальшому не буду відповідати тим користувачам, які вказують якесь вигадане надумане ім*я -це роблю для того, щоб можна було спілкуватись не з різними пліткарями-боягузами, які ховаються за вигаданими ніками, а з серйозними людьми, яких на форумі поки що крім мера не бачу. 


Так от - мені дійсно прийшла квитанція про оплату 180 грн за газ. Але нарахували її неправильно - вказали 240 кубів газу, яких я ще не спалив. Звичайно що я з цим не погодився - а дзвонив в газову службу декілька разів і вказав їм свій правильний показник лічильника. В кінцевому підсумку оплатив лише 7(сім) гривень 50 копійок..
Так що, впливовий mahno, або той хто вам дає цю інформацію, не переживайте - газ мені не відключать.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
ПравдолюбДата: П`ятниця, 21.06.2013, 01:12 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибачаюся у Адміністратора, не хотів обідити його роботу. Я в загальному про тих людей шо створити такий, як ти там писав - веб-хостинг, то ж вони такий захід в нього тяжкий придумали.

Додано (21.06.2013, 00:12)
---------------------------------------------
Та шо ви всі хочете в того мера, в нього багато дєлов по місту, а ви його балаканиною нагружаєте. Та йдіть до нього на роботу та дивіться всякі там папери. А хто немає шо робити то йдіть на город хочаби жуки позбирайте та потім йдіть на річку Язів лапати, вони від жуків балдєють. А то скажіть то, напишіть друге. Язиками чешете, а толку ноль. Во вчора асвальт шуфлями клали, ото свєто було. Людішки на бордюрах стояли як на Спаса діти з бомбочками))))  Тепер тяжко сказати шо було гірше ті ями чи тепр горби)))))

Файна ігрушка той сайт можна гнати всяку пургу  )))) Може ше чат зробіть чи аську, найси діти тоже шось попишуть)))

 
korystuvachДата: П`ятниця, 21.06.2013, 12:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо незнаєте кому вірити - вірте букві закону!

Відповідно до ухвали сесії Міської ради від 21.03.2013 р. № 9  відмінено ухвалу міської ради від 18.12.2012 р. №42 про надання дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в районі урочища "Під Дмитровичами та "Під Кутами" в місті Судова Вишня (згідно додатку – знаходиться у міській раді).
ч. 4 ст. 59 Закону «Про місцеве самоврядування вУкраїні» - Рішення міської ради у п'ятиденний строк змоменту його прийняття може бути зупинено міським головою і внесено на повторний розгляд відповідної ради із обґрунтуванням зауважень.
Рада зобов'язана у двотижневий строк повторно розглянути рішення.
Якщо рада відхилила зауваження міського голови і підтвердила попереднє рішення двома третинами депутатів від загального складу
ради, воно набирає чинності. (Вето не подолане).

Щодо рішень, що з піврічною давністю передують рішенню від 18.12.2012 р. №42

      Відповідно до ч.2 ст.19 Конституції України визначено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноваженьта успосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Окрім того, статтею 26 Закону України «Про місцевесамоврядування в Україні» визначена виключна компетенція міських рад, серед яких не передбачено повноважень щодо скасування прийнятих власних рішень.

      Конституційний Суд України у Рішенні від 16 квітня 2009 р. № 7-рп/2009 у справі за конституційним поданням Харківської міської ради щодо офіційного тлумачення положень ч. 2 ст. 19, ст. 144 Конституції, ст. 25, ч. 14 ст. 46, частин 1, 10 ст. 59 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» (справа про скасування актів органів місцевого самоврядування) вирішив, що орган місцевого самоврядування має право приймати рішення, вносити до них зміни та/чи скасовувати їх на підставі, в межах повноважень та успосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
       Частиною 10 ст. 59 Закону України "Промісцеве самоврядування в Україні" передбачено, що акти органів та посадових осіб місцевого самоврядування з мотивів їхньої невідповідності Конституції або законам України визнаються незаконними в судовому порядку. !!!

Крім того, у п. 5 Рішення № 7-рп/2009 Конституційний Суд України зазначив, що органи місцевого самоврядування не можуть скасовувати свої попередні рішення, вносити до них зміни, якщо відповідно до приписів цих рішень виникли правовідносини, пов’язані з реалізацією певних суб’єктивних прав та охоронюваних законом інтересів, і суб’єкти цих правовідносин заперечують проти їх зміни чи припинення.
       Це є гарантієюстабільності суспільних відносин між органами місцевого самоврядування і громадянами, породжуючи у громадян впевненість у тому, що їхнє існуюче становище не буде погіршене прийняттям більш пізнього рішення.

       Рішення Конституційного Суду України є обов’язковим до виконання на території України, остаточним і не може бути оскаржене.

       Сподіваємося, що обставини в повному обсязі обгрунтовані та є зрозумілими для Вас пане Василю, як, на наш розсуд, кваліфікованого спеціаліста в галузі юриспруденції та людини з чіткою громадянською позицією.

        Наперед вдячні за розуміння. З повагою, земельна комісія.


Повідомлення відредагував korystuvach - П`ятниця, 21.06.2013, 13:20
 
OMДата: П`ятниця, 21.06.2013, 13:00 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, Ви чужі дописи читати вмієте, чи злість Вам очі затуманює, почитайте раз , другий, а при потребі і сотий  раз мій допис допоки не зрозумієте змісту, а пізніше щось коментуйте. Ви під голосуванням сесії маєте моє особисте голосування? І тут же констатуєте протилежне по компетенції міського голови. Треба було прийти подивитися власними очима, для тих до кого це тяжко доходить повторюся, я не голосував зовсім, ні "за", ні "проти, ні "утримався", я маю таке право. 
Не видавайте грішне за праведне, з Вашого коментаря мені особисто нічого конкретно не зрозуміло.  А то виходить, що тут людей я ділю, а тут не маю такої компетенції. Салат гороху з капустою замішаний на всплеску власних емоцій.
Щодо статті напишіть самі, але на "холодну" голову. Але нагадаю ще раз, перше ні ж  когось в чомусь звинувачувати, потрібно в цьому розібратися. Не можете самі, не дають Вам, звертайтеся в прокуратуру, суд в інші компетентні органи. Презумпцію невинуватості ще ніхто не відміняв. Я ще трошки потерплю, а потім прийдеться вчити на практиці, бо правду кажуть в нас в народі, що хлоп не  перехреститься, допоки грім не вдарить, або поки в д... не копнеш, не зрозуміє ( чи то від того, що в декого мозги не в тому місці).
 
ВасильДата: П`ятниця, 21.06.2013, 19:57 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні члени земельної комісії, прошу назвати свої прізвища і від кого конкретно написано це ваше повідомлення.
Зареєструйтесь норомальна як "Земельна комісія" або хтось один із прізвищем щоб люди знали до кого звертатись якщо буде така в них необхідність.. Це вигладає несерйозно з вашої сторнони писати від імені якогось korystuvacha..
У ЧАСТИНІ ПЕРШІЙ свого рішення КСУ від 16 квітня 2009р. ДАВ ТАКЕ ТЛУМАЧЕННЯ:
"... в и р і ш и в: 

1. В аспекті конституційного подання положення частини другої
статті 19, статті 144 Конституції України ( 254к/96-ВР ),
статті 25, частин першої, десятої статті 59 Закону України "Про
місцеве самоврядування в Україні" від 21 травня 1997 року
N 280/97-ВР ( 280/97-ВР ) (з наступними змінами) стосовно права
органу місцевого самоврядування скасовувати свої раніше прийняті
рішення та вносити до них зміни необхідно розуміти так,
що орган місцевого самоврядування має право приймати рішення, вносити до них зміни та/чи скасовувати їх на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією ( 254к/96-ВР ) та законами України. "

отже Судововишнянська міська рада має право як змінювати так і скасовувати свої рішення. Це, сподіваюсь всім зрозуміло.

Разом з тим в абзаці п*ятому ЧАСТИНИ П*ЯТОЇ згаданого Вами рішення КСУ(N 7-рп/2009) - до слова "ВИРІШИВ" є дійсно така роз*яснення, що якщо

суб'єкти правовідносин заперечують проти зміни чи припинення рішення органу місцевого самоврядування (яке стосується їх особисто), яке вже набрало сили(тому що тим самим будуть порушені їхні права та інтереси), то таке рішення не відміняється.

Отже, роблю висновок що цією вашою відповіддю ЗЕМЕЛЬНА КОМІСІЯ хоче мені сказати наступне:
Ті депутати, а також інші громадяни, яким надані були земельні ділянки під ОСГ, ЗАПЕРЕЧУЮТЬ ПРОТИ ТОГО, ЩОБ ЇМ ЦІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ВІДІБРАТИ...
ЩО Ж ТУТ СКАЗАТИ - У ВАС ДІЙСНО Є ТАКЕ ПРАВО..

АЛЕ ЦЕ АЖ НІЯК НЕ СПРОСТОВУЄ ТОГО, ЩО ПОРУШИВ У СВОЇЙ ДОПОВІДІ ДЕПУТАТ-ДРАБЧУК:
ЩО ГОЛОСУВАЛИ ЗА ВІДМІНУ ДОЗВОЛІВ УСІМ - А ДЕЯКИХ ЗАІНТЕРЕСОВАНИХ ЛЮДЕЙ ЦЯ ВІДМІНА АЖ НІЯК НЕ СТОСУВАЛАСЯ...

З повагою, автор теми.

Додано (21.06.2013, 18:57)
---------------------------------------------
Шановний міський голово, відповідно до ч.5 ЗУ"Про місцеве самоврядування":

 "5. На сільських, селищних, міських голів поширюються 
повноваження та гарантії депутатів рад, передбачені законом про
статус депутатів рад."

Отже, маєте повноваження в тому числі депутата, можете голосувати.

В останній Вашій відповіді Ви сказали що "не голосували зовсім, ні "за", ні "проти, ні "утримався"...А хіба є ще щось четверте?!
Також Ви сказали що "прихильник щоб нікому під ОСГ не давати".

Що можу сказати? - Я спеціально телефонував депутату-Драбчуку і він мені особисто підтвердив тè (і готовий це саме повторити кому завгодно), що Ви дійсно голосували "ЗА" надання дозволу йому(ДЕПУТАТУ), і не голосували за надання дозволу гр. Башаку В. 

Можливо, Ви й не голосували "ПРОТИ" надання дозволу гр. Башак В. (за що готовий вибачитись, адже я так дійсно написав),
але те, що Ви в одному випадку голосували "ЗА"(депутата), а в другому утримались(по відношенню до недепутата) - це на практиці нічого не міняє абсолютно. В одному випадку -так, в другому- ні.Тут все ясно.

Крім того, Ви прихильник щоб нікому  землі під ОСГ не давати. Мені, наприклад, незрозуміло чому - адже це законне право кожного вільного громадянина, і ця ж земля нагадаю Вам не є Вашою особистою власністю. 

Більше того- за такого скрутного економічного становища в Україні, яке зараз спостерігаємо - це, на мою думку, сàме тè, чим держава Україна могла б допомогти своїм небагатим громадянам-дати їм для обробітку землю на їх власний розсуд і розпорядження..)
Проте ця земля вже проголосована одноголосно для оренди "Яблуневому дару"-хай мільйонери і далі багатіють..(це моя думка).
 
І, підсумую, навіть всупереч такій Вашій політиці щоб не давати людям цієї землі, Ви всеодно (як розповів депутат) проголосували щоб її йому надати. Не хочу більше зачіпати цю тему, нехай кожен робить сам собі висновки.

З повагою, Башак Василь.
p.s. Вітаю всіх користувачів сайту, а також гостей із наступаючим святом Зіслання Святого Духа!


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - П`ятниця, 21.06.2013, 15:39
 
КапітанДата: Субота, 22.06.2013, 13:08 | Повідомлення # 13
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь, ти тут нашумів серйозно, такими піблікаціями можуть зацікавитись правоохоронні органи, які будуть тягати тебе в першу чергу, такщо будь обережним сам бачиш, що вже й під тебе риють яму. Вся ця ситуація не вкористь  депутатському складу міській раді, який має зараз купу роботи із новими кварталами забудови, уяви якщо все рухне і комісія в тому числі, скільки людей на тебе загніваються, бо сам знаєш як будуть це пояснювати. Моя думка, треба дати часу всім потроху навести лад з дорогами, забудовою, дрібними ремонтами і не радикалізувати місцеву громаду, бо в цілому ні ти ні Драбчук нічого не зміните, хоча такі статті є досить цікавими та потрібними для громадськості.
 А тепер порада місцевій раді та її голові;
Уведіть відеозйомку сесій із звукозаписом і тоді все стане на свої місця і ніколи не буде повторюватись в майбутньому (хоча як кажуть "ніколи не говори ніколи").
Якщо будете замислюватись над відповіддю про відсутність коштів, то таке задоволення не буде дорого коштувати,  та й в цілому буде потрібно для міської ради (цифрова відеокамера вартість близько 3000 грн., штатив 300-500 грн., диски 3-5 грн. )
 
ZojaДата: Субота, 22.06.2013, 14:55 | Повідомлення # 14
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане ВАсилю,з того всього що ви стільки пишете, я розумію одне - що вам особисто розходиться не стільки щоб знайти правду в будь -якому питанні ,як показати що неправильно сказав чи зробив мер .Сказати чи показати що доброго  є зроблено  від того моменту ,коли працює Мартинець, вам невигідно і признати, що зробив він немало, ви ніколи не признаєте. Вийдіть за місто і подивіться як багаті чи небагаті люди обробляють свої городи --десь третя частина земельних ділянок є доглянуті ,а  решта заростає бур'яном, то ви б дозволили земельним ділянкам  здичавіти, тільки щоб доказати свою правоту.
 
OMДата: Вівторок, 25.06.2013, 13:36 | Повідомлення # 15
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Я розумію "Яблуневий дар" підприємство - мільйонер, але вони беруть землю в оренду і на тлі інших орендарів платять набагато вигідніше і крім цього ще й робочі місця створюють. Я сторонник того, щоб і Ви взяли землю громади, але також  лише в оренду. А не для того, щоб приватизувати і віддати пізніше  самому тому же "Яблуневому дару" і брати гроші за оренду, так господарити  можуть всі. Ви дійсно подивіться, як замітила Zoja, в нас лише третина обробляється городів, о так ми господарюємо. Чого гріха таїти і наша в цьому є вина, давно їх треба вже було позабирати, а хто має приватизований і не обробляє притягувати до адміністративної відповідальності. Але це поправиме, найближчим часом я думаю і до цього руки дійдуть, тим більше, що є для цього всі законні підстави.

Додано (25.06.2013, 12:36)
---------------------------------------------
Чомусь всім Ви вірите на слово, переконані в тому, чого самі не бачили, а я Вам маю доказувати те, чи голосував я чи ні.  Ви що  мене за ідіота маєте? Якась дитяча забавка "Купи слона", просто дитячий садочок. Вам ще не сказали, що міський голова на мітлі літає?


Повідомлення відредагував OM - Вівторок, 25.06.2013, 13:38
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Скандальна сесія міської ради від 18.06.2013р. (Молодий депутат звинувачує депутатів у підміні рішення сесії)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: