Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Запитання міському Голові (про надбавку за Високі досягнення в праці)
Запитання міському Голові
ВасильДата: Неділя, 21.04.2013, 21:40 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
В Протоколі засідання ХХХ сесії УІ скликання Судововоишнянської міської ради, пункті 7, довідуємося, що було ухвалено наступне:

" Встановити у 2013 році міському голові Мартинцю О.І. надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг і надбавки за вислугу років."  Отже, саме запитання:

Шановний Олег Іванович,  хто був ініціатором того, щоб розглядати питання "Про встановлення надбавки за високі досягнення в праці та преміювання міського голови в 2013 році"?

І чи дійсно Ви вважаєте свою роботу на посаді міського Голови такою, яка потребує надбавки за високі досягнення в праці?

Якщо так - то, чи не могли б Ви поділитись з мешканцями міста, в чому саме полягають ці досягнення?

З повагою, Башак Василь, вул. В. Стуса,2.(Керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА")
p.s. користуючись нагодою, прошу Вас посприяти у висвітленні усіх питань, що були розглянуті на сесіях від 10 січня та 21 березня 2013р., - адже протоколи цих сесій подані не повністю. Дякую за розуміння.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Неділя, 21.04.2013, 22:30
 
ZojaДата: Понеділок, 22.04.2013, 17:57 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане  Василю, я розумію,що вас найменше цікавить моя думка  щодо надбавки до зарплати міського голови, але може це ще когось спонукає висловитись по цьому питанню. Найперше я, з того що ви пишете, бачу що в цю надбавку входять доплати за ранг і за вислугу років і від того ніде не дінетеся. По-друге, в нашому місті проживає десь 6500 людей ,то прикиньте, якщо меру приходиться спілкуватися і допомагати у вирішенні різних поточних чи серйозних питань на день хай 5-тьом чи 10-тьом мешканцям, а вони будуть настільки скурпульозними і прискіпливими ,як Ви, то я б йому не пошкодувала і 200 процентів надбавки.Таку має мер Городка.
 
OMДата: Понеділок, 22.04.2013, 19:21 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, як я зрозумів Ви претендуєте на мого персонального морального авторитета, беретесь від імені всієї громади міста контролювати кожен мій крок, рух, чи поведінку. Зараз Ви вирішили від імені мешканців "покопатися" в питаннях нарахування мені заробітної плати. Ну що ж, ще Вам на це питання відповім, а в подальшому на кшталт такого роду запитань шукайте відповіді в контролюючих органах виконавчої гілки влади, наглядових, чи правозахисних органах. Законодавчо питання формування заробітної плати головам місцевих рад передбачені діючим законодавством, в тому числі ЗУ "Про службу в органах місцевого самоврядування", Постановою КМУ від 09.03.2006 року №268 "Про упорядкування  структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів". Питання преміювання працівників міської ради належить до відання міського голови, а преміювання міського голови до відання сесії міської ради. Міський голова сам собі премії не має права встановити. А тому дане питання виноситься на сесію міської ради секретарем міської ради. А давати премію, чи ні і в яких розмірах це виключна компетенція сесії. Щоб задовольнити власні амбіційні інтереси прошу Вас  звертатися до сесії з письмовим запитом і сесія надасть Вам відповідь.
І на майбутнє, щоб виступати від імені когось, в тому числі і громади міста, треба мати, щонайменше на це повноваження. Я як міський голова, являючись посадовою особою, маю пряме право по закону представляти громаду міста, але без додатково наданих мені на це повноважень, підстави яких юридично засвідчені, не стараюся цього робити. А Ви чомусь прикриваєтесь громадою міста, пишіть від себе особисто і все тут буде зрозуміло, а не зарозуміло.
Пані Zoja, я Вам дякую за підтримку, але мушу Вам признатися, що маю в дома ревниву жінку.
 
ВасильДата: Понеділок, 29.04.2013, 12:45 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Олег Іванович, дякую Вам за часткову відповідь на поставлені мною запитання.
Щодо ГРОМАДИ - Вибачте, але я ніколи не наважився б виступати від імені всієї громади міста- не маю такого морального права, і ніколи на таке не піду.
Не бачу ніяких підстав для звинувачення мене в цьому, адже в більшості своїх дописів завжди підписуюсь як Башак Василь(До того було, нагадаю Вам- лише "Василь"). - А не "від імені громади міста".. 
Зауважте- як я в останньому повідомленні написав (а мова йде саме про нього)-"чи не могли б Ви поділитись з мешканцями міста", - я ж не написав-  "я виступаю від імені мешканців міста". Думаю, різниця в двох судженнях очевидна, і така,- що не потребує додаткових пояснень..
Додам, що це вже вдруге Ви намагаєтесь мене безпідставно в чомусь звинувачувати..(перший раз було нібито з рахуванням мною чужих грошей). Мене, якщо чесно, дивує ця Ваша постійна образлива манера необгрунтованих звинувачень.
Я не хочу "контролювати кожен Ваш крок, рух, чи поведінку."-але, визнаю, що я дійсно переконаний, що містом можна управляти краще..
 Шановний Олег Іванович, для підтвердження обгрунтованості такої моєї поведінки, наведу Вам знайомий Вам уривок:   
 "Дотого часу доки ми спільно не спроможемося створити злагоджену систему взаємодії
влади і громади, доки не буде повної взаємодовіри  та не буде можливості громади контролюватидії влади, які мають бути прозорими по суті та зрозумілими по змісту, до того
часу ситуація в місті покращуватися не буде. На мою думку це основна причина
сьогоднішньої ситуації, доки її не усунути, доти бардак і буде існувати, доти
окремі посадові особи, не чисті на руку, будуть в цьому заінтересовані" 
Матеріал взято з Вашої передвиборчої програми. Отже, Ви самі активно пропагували ідею контролю за владою, та її прозорістю..тема(контролюта прозорості),- сподіваюсь вичерпана раз і назавжди.
З повагою, Башак Василь, вул. В. Стуса,2.

Додано (29.04.2013, 11:45)
---------------------------------------------

Шановний міський голово!


Зараз уміській раді є  520 заяв на отриманняземлі під індивідуальне будівництво. Роз*ясніть,
будь ласка, як саме буде надаватись ця земля мешканцям – чи в порядку черги, чи,
можливо, для тих, у кого є гроші на руках і хто вже
готовий будуватись.

Тому що якщобуде надаватись перевага для тих в кого є гроші- це пряме порушення ст.24 Конституції
України, яка передбачає:
«Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними передзаконом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі,етнічного та соціального походження, майнового стану..»
Оскільки ятакож є в цьому списку, прошу опублікувати на сайті порядковий список всіх осіб, які
стоять на черзі - Щоб кожен, підкреслюю кожен, за бажанням, міг зекономити свій час, і не
виходячи з дому знати як просувається його черга.
Прошу зробити це невідкладно, - з метою уникнення різнихмахінацій щодо просування черги.

З повагою, Башак Василь, вул. В. Стуса,2.
p.s. сподіваюсь на те, адміністратор сайту не видалить це запитання - адже воно не вміщувалось повністю в рубриці FAQ, тому довелось його опублікувати саме тут..



27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Понеділок, 29.04.2013, 20:41 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, ніхто не каже не контролювати міську владу, але я ж не можу постійно пояснювати Вам, як правило, очевидні речі. Якщо Ви маєте конкретні питання, які вказують на той факт, що ми чимось зловживаємо, чи не дай Бог щось привласнили, чи не реагуємо на звернення, чи інші незаконні дії, тоді будь ласка конкретно, а не припущеннями. 
    Я і сьогодні за злагоджену систему взаємодії, за прозорі правовідносини, за порозуміння і за співпрацю. Ці речі будуються на взаємній довірі і повазі, а не на суцільних підозрах. Ви можете перевіряти, те що здається Вам підозрілим, та і маєте на це право, як і кожен з нас, але  перевіряти ці підозри, чи припущення потрібно в толерантний спосіб, щоб власними підозрами, чи домислами не принижувати чиюсь власне гідність. Тим і відрізняється сьогодні культурна та моральна людина. Щоб не виходило так, я собі на людях сказав, а ти потім доказуй протилежне, так ніколи взаємодовіри не буде. Чому я повинен комусь доказувати  речі, які я не робив, чи оправдовуватися в тому, в чому вини за собою не відчуваю. Я сподіваюся, що Ви зрозуміли хід моїх думок.
    Що стосується питання черговиків, то хочу сказати, що 10.05.2013 року о 18 годині в Народному Домі  нашого міста відбудуться з цього питання громадські слухання. Приходіть будь ласка, я думаю, що Ви отримаєте всі відповіді на Ваші запитання.
 
ВасильДата: Вівторок, 30.04.2013, 15:51 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Олеже Івановичу,
у Вашій передвиборчій програмі Ви обіцяли, що "доки не буде можливості громади контролювати дії влади, які мають бути прозорими по суті та зрозумілими по змісту, до того часу ситуація в місті покращуватися не буде".
Двома руками  підтримую таку Вашу ініціативу. Для цього, сподіваюсь, і було зініційоване Вами створення сайту міськради.
А тепер наводжу Вам конкретні факти, в обгрунтування своїх вимог щодо терміновості публікації списку:
1) Вчора, коли я у Вас в кабінеті, в присутності Вашого заступника та секретаря, переглядав "Журнал обліку черговиків на отримання земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво" заступник сам розповів мені те, що "було  одного разу таке, що цей список десь пропав." Для правди скажу - що ні Ви, ні заступник, коли це сталося, не були ще при владі.
Я підтвердив йому, що теж це чув - і тому і приїхав особисто пересвідчитись, чи я в цьому списку "ще є". Адже з розповідей знайомих мені людей дізнався, що вони вже давно написали такі заяви на отримання ділянки,  а потім... ці заяви просто пропали!!!
І пропали ці заяви (як і відповідно черги на них) - назавжди. Людей цинічно і всупереч закону  позбавили їх законного права.
"Чому ці люди не звернулись за захистом своїх  прав до суду? Кому це було вигідно? І хто за це має відповідати?" -Це вже риторичні запитання..
Але факт залишається фактом - одного разу було вже таке, значить може і повторитися..
Я не звинувачую Вас особисто в цьому, адже Ви тоді ще не були міським головою. Але бачите - в цих людей, як і в мене, залишилась від того часу недовіра до міської влади. Тому тепер і хочу заручитися Вашою підтримкою для гласного висвітлення найболючіших проблем міста.
2) Тепер повернуся до самого "Журналу", який вчора переглядав. Мені, наприклад, було дивним побачити, що навпроти кожного прізвища особи, яка стоїть на черзі, не було особистого її підпису. Було дивним і те, що нумерація в журналі починалась лише з 118 особи зі списку. Нумерація була подвійною - навпроти мого прізвища були дві цифри- 275 і 392. Секретар пояснила, що перша цифра-це мій теперішній порядковий номер, а цифра 392- це я був на такому місці, коли тільки подав заяву.
Скористаюсь нагодою і задаю питання секретареві(хоча це можливо більше компетенція землевпорядника)- "Поясніть, будь ласка, Ви що після кожної роздачі земельних ділянок будете знову переписувати в журналі номери, таким чином знову посуваючи чергу?"
Можливо, я дечого не розумію в заповненні цих журналів, внесіть, будь ласка, ясність - раз і назавжди.
Тому, з метою уникнення подібних ситуацій щодо заяв, які пропали, а також з метою гласного і публічного висвітлення діяльності міскої ради в інтернеті - ще раз пропоную в найкоротший термін оприлюднити список осіб, які стоять в черзі на отримання земельної ділянки під інд.будівництво, а також внести ясність щодо заповнення самого журналу.
Шановний Олеже Івановичу,

я відповідально стверджую Вам, що для того, щоб опублікувати список із 530 черговиків - потрібно максимум 1 година.
Сучасні новітні технології дозволяють це зробити. Невже у Вас в міській раді НЕМАЄ СКАНЕРА?!
Бачите, вчора я попросив адміністратора опублікувати два номери "Вісника" - і він оперативно - трохи більше ніж за годину їх опублікував. Невже не можна це саме зробити і з "Журналом"?!
Відсканували - і опублікували- і все. Питання закрите і більше до нього не повертаємось.
Нагадаю ще раз Вам Ваші слова:
"В мутній воді легше ловити рибу. Якщо не усунути причину, а боротися лише з наслідками, то віз залишиться там де він є і сьогодні, а проблем буде все більше нагромаджуватись.."
Тому, оскільки Ви не реагуєте на це моє аргументоване звернення - і не хочете опублікувати цей список, а  дане громаді слово - для Вас лише слово..то мені і справді залишається лише світло вірити в те, що "Ви не ловите рибу в мутній воді". Бо вода ця, підкреслюю, зараз залишається все ще "дуже мутною.. "
Шановні мешканці міста, які подали свої заяви на зем.ділянку! Не полінуйтесь, підіть і перевірте які ви в списку - адже, як бачимо, сайт міської ради створювався для висвітлення дещо інших питань, напевно більш важливих ніж Ваші..недавно заяв було 520, вже є 530 і список, закономірно, буде рости - адже бажаючих все більше і більше, а черга буде посуватись..
З повагою, Башак Василь. вул.В.Стуса,2.Керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА"
p.s. не хочу більше псувати передсвятковий настрій міському голові і буду надіятись на Його розуміння проблеми.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Вівторок, 30.04.2013, 16:11
 
OMДата: Субота, 04.05.2013, 14:58 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Хочу внести ясність в питання черги на отримання землі під забудову (ОЖБ). Коли я вступив в повноваження міського голови (17.11.2010 року) перше, що мною було зроблено, то 18.11.2010 року було напечатано списки черговиків та вивішено для ознайомлення жителів міста при вході в міську раду. Всього мені було передано зошит з записами черговиків, в якому значилось всього 118 осіб. Даний зошит не мав жодного статусу документа та не був ні прошитий, ні прономерований і не рахувався в номенклатурі справ міської ради, а тому і не було конкретної особи відповідальної за реєстрацію та ведення цієї черги. Заяви які писалися чомусь не реєструвалися в журналі вхідної коресподенції. А тому була можливість зміст цього зошита переписувати скільки завгодно. Чому було так, питання не до мене, до моїх попередників. Питання відновлення черги - не можливе, через  відсутність документальної бази, яка могла б це підтвердити, ці черговики, які мали документальне підтвердження були нами поновлені в чергі за датою, яка значилась в цих документах. Судитись? Але з чим, з якими доказами іти до суду, це перше, і друге, це приватно - публічні правовідносини ( має бути відповідна заява від осіб, права яких були порушені). Ні першого, ні другого не було. А тому, щоб подібного не сталося в дальнійшому, мною було вчинено слідуючі речі. Введено в номенклатуру справ журнал ведення черговиків та закріплено за ним конкретну посадову особу.Затверджено порядок подання заяв, які реєструються в обов"язковому порядку в журналі вхідної кореспонденції, пізніше розглядається спочатку  земельною погоджувальною комісією міської ради, а пізніше сесією, яка виносить по цьому питанні окрему ухвалу. За рішенням сесії, ставиться особа в чергу, про що робиться відповідний запис в журналі обліку черговиків, а людині на руки видається встановленого зразку повідомлення, в якому вказується номер черги, який є постійним, він не міняється. В журналі черговиків проводяться записи в разі отримання землі під ОЖБ, тобто список посуватися в сторону зменшення формально не буде, ми лише будемо відмічати по черзі і буде видно по який номер вже видано, особа сама собі порахує, коли до неї дійде черга (до прикладу Ви були 300-ми в черзі, після чого сто черговиків отримали землю. Ви не стаєте 200-ми по списку, Ви як були 300-ми так і будете, доки черга на отримання землі не дійде по списку до 300-го номеру). Це робиться лише для цього, щоб уникнути махінацій під час руху черги.
А сам порядок отримання землі під забудову дивіться в інших публікаціях на сайті. Сьогодні ми неуможливили таке питання, як якісь махінації з чергою, чи черговиками, є щонайменше п"ять документів, які, виходячи із вищенаведеного, унеможливлюють таке провести.
Що стосується друкування списків, то прошу прийти в міську раду, як Ви вже маєте стільки часу, та допоможіть землевпоряднику надрукувати за "годину" ці списки, і побачимо скільки часу на це піде. Ви їх бачили, вони в журнал вносяться рукописно, а не друковано, а тому, щоб висвітлити їх на сайті друкувати їх обов"язково, а не сканувати. За допомогу ми Вам будемо вдячні.
І на кінець, хочу Вам повідомити, що проблем зі списками (чергою), які сформовані за моєї каденцїі не було і надіюсь не буде.Ви як були поставліні на чергу 302 номером (якщо я не помиляюсь) так і ним залишились, ніхто Вас з черги не викинув, не посунув, так і з кожним.
 
ВасильДата: Середа, 08.05.2013, 20:19 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую за відповідь. 
Хоча як завжди я говорив про одне, а відповідь отримав "про дещо інше". Хоча визнаю я вже звик до цього ..бо не бачу нічого поганого якщо списки будуть спочатку відскановані та опубліковані(на що якраз піде максимум година), і про що я говорив в попередньому повідомленні; а потім якщо має хтось бажання вже можна їх "на дозвіллі"і вручну надрукувати.(хоча я особисто цього і не пропонував)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 00:40 | Повідомлення # 9
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
В структурі міської ради є маса працівників, такий список можна і надрукувати в електронній формі, не раз заходжу - одні каву пють інші балачки розводять, третій  під дверима на вулиці  стоїть з кагортою "однодумців", вважаю, що тут не має нічого складного, але є один момент якщо друкувати, то не прошувати законодавство про захист персональних даних.
 
OMДата: Четвер, 09.05.2013, 01:17 | Повідомлення # 10
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
В стуктурі самої міської ради є: голова міської ради, заступник міського голови, секретар, секретар виконкому, землевпорядник, головний бухгалтер та три спеціаліста бухгалтерії, два військові обліковці і є пів ставки прибиральниці. І все, кажете багато, не знаю. Маємо, то що маємо, що дозволяє нам мати закон. Кожен має власні функціональні обов"язки і роботу він змушений зробити, хоч би в ночі. Можливо комусь з боку здається, що нічого не робимо. І змушувати їх робити роботу, не властиву посаді, ні я, ні хто інший не мають права.
Комунальне підприємство "Моє місто" не є підрозділом міської ради, це окрема організація, яка має свій статут, штат, окремо від міської ради баланс, розрахунки, тощо. Є керівник, який відповідає за роботу підприємства. На форумі є окрема тема, задавайте питання керівництву КП "Моє місто"
П.Капітан, я не зрозумів Вашої останньої тези, якщо можна, розясніть про що йдеться.
 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 23:30 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
В 2005 році Україна ратифікувала Конвенцію 1981 року Ради Європи № 108 «Про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних». Серед основних зобов’язань держави за даною Конвенцією є також
прийняття нормативно-правових актів, які повинні сприяти захисту
персональних даних. З метою конкретизації права людини на невтручання в її особисте життя, гарантованого статтею 32 Конституції України, та зв’язку з вищевикладним  Верховною Радою України 01.06.2010
року був прийнятий Закон України «Про захист персональних даних», який
визначив:
поняття персональних даних – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована
або може бути ідентифікована;
поняття володілець бази – фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта
персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує
мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих
даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;
згода суб’єкта персональних даних - добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання
дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої
мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу
зробити висновок про її надання;
З  1 липня 2012 року за порушення у сфері захисту персональних даних на громадян, посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької
діяльності покладається адміністративна та кримінальна  відповідальність.
Решту інформації  можна отримати на http://zpd.gov.ua/dszpd/uk/publish/article/39697
Отже, що може відбутись з Вами.... Коли відбирались заяви від громадян на отримання земельних ділянок, то долучались копії паспортів з яких брались відповідні відомості, що у відповідності до закону є персональними даними, усі ці дії супроводжувались без відібрання письмової згоди. Тепер уявіть ситуацію, що Ви публікуєте список у всій його красі і  тоді я як особа, що перебуває у списку вправі звернутись із скаргою до Державної службиУкраїниз питань захисту персональних даних (ДСЗПД) щодо порушення моїх прав на захист персональних даних (наприклад: чому пів світу має знати мої серію та номер паспорта, коли і ким він був виданий, чи я одружений, тощо), і не виключено, що це у свою чергу приведе до накладення на Вас  штрафу від 8500 до 17 000 грн, проте список треба розмістити і це зніме багато запитань, але перед цим раджу Вам звернутись за рекомендаціями до ДСЗПД.


Повідомлення відредагував Капітан - Четвер, 09.05.2013, 23:31
 
ВасильДата: П`ятниця, 10.05.2013, 15:03 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Олеже Івановичу,
вже вкотре чую від Вас безпідставні звинувачення в свою сторону- і про рахування чужих грошей, і про те що я нібито виступаю від імені всієї громади міста, і ще інші звинувачення..
Мушу Вам визнати, що ніколи не мав на меті спровокувати Вас до якихось поганих вчинків чи висловів, проте, в останній Вашій відповіді-звинуваченні в мій бік, Ви перевершили самого себе.
 
Нагадаю Вам, що я лише запитав причину запізнілого створення сайту міськради, на якому Ви обіцяли в своїй передвиборчій програмі постійно висвітлювати діяльність міської ради,господарські проблеми міста та інші питання.
Запитав я це тому, що, можливо, якби швидше був створений сам сайт, то і кількість людей,які своїми конкретними пропозиціями щодо розвитку проблем, була б більшою. Відповідно, спільними зусиллями ми б це могли почати втілювати в життя...
Натомість, що за відповідь я отримав від Вас?!- як це говориться "no comment"!
Скажу більше, чим більше Ви пишете та безпідставно звинувачуєте мене, тим більше я переконуюсь в тому, що таке славетне місто, як наша Судова Вишня, заслуговує на краще. І на кращого міського голову в тому числі.
Нагадаю Вам, що Ви самі сказали(вище в повідомленні №3), що "я претендую на Вашого персонального морального авторитета", Ви також особисто похвалили мене за мою громадську позицію щодо порушеного мною питання про дитячий алкоголізм в місті, тішились з того, що я як молода людина підняв на сполох цю проблему.
Я розумію, що Ви можете собі дозволити особистий піар в"Віснику", свідками якого всі ми могли стати в Вашій статті про те, що Ви,нібито, "працюєте гласно" (Див. статтю "Працюємо гласно" в № 21 за 24.01.2013.), але, як бачите, справжня дискусія з Вами можлива якраз на сайті.
Про авторитетів
Ви знову звинуватили мене в тому, що для мене нібито немає авторитетів "ні в міськраді, ні серед міських депутатів".
Це Ваше твердження, як часто переконуюсь, не відповідає дійсності. Адже там було сказано мною так:
"Теперішні депутати, як і місцева влада загалом, для мене особисто не авторитети. Проте не звинувачую всіх поголовно, надіюсь і на порядність окремих з них.."
Тут все зрозуміло.
Якщо Вам цього замало, і щоб зрозуміти чому я так висловився про міських обранців, наводжу Вам ще інші докази по бездіяльності деяких депутатів міськради:
В останньому номері "Вісника" за 1 травня 2013р. була стаття що чергова сесія міської ради двічі поспіль не відбулася через відсутність потрібної кількості депутатів.
Моє до Вас запитання, шановний міський голово, хіба Вам особисто не соромно за ту міську раду, де депутати не відвідують засідання і Ви безпорадні приймати важливі рішення? Чи, можливо, Ви схвалюєте такі їхні вчинки?
З повагою, Башак Василь, вул. В. Стуса,2.



27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: П`ятниця, 10.05.2013, 23:32 | Повідомлення # 13
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Відповідь Капітану. Інформація, яка подається в списку і яка внесена в журнал черговиків не несе персональних даних, які б порушували норми ЗУ "Про захист персональних даних". Судіть самі, там маються лише такі графи: порядковий номер запису, номер черги, прізвище ім"я по - батькові, місце проживання, наявність пільг, номер і дата рішення сесії міської ради про постановку на чергу, примітка і все. Просто в нас, поки що, не має друкованого варіанту списку. Самі персональні дані, які ми вимагаємо при поданні  відповідної заяви, відповідно до діючого положення, ми зберігаємо окремо  в сейфі. Зроблять в друкованому вигляді список,  обов"язково подам, тут немає нічого крамольного. Надрукуємо обов"язково, хоча Василь Башак і відмовився допомогти друкувати.
Відповідь Башаку В. Пане Василь, чому Ви, чи члени Вашої громадської організації сьогодні не прийшли в Народний дім на громадські слухання. Хоча на перед хочу забігти та сказати, що людей практично не було. Було два питання. Перше, що стосується сміттєзвалища і проблем, які в місті виникли внаслідок блокування жителями вулиці Грушевського проїзду до цього сміттєзвалища. І друге, що стосується надання  землі під забудову в місті. Було п"ятнадцять людей з вулиці Грушевського, це зрозуміло, бо поза всяким сумнівом для них проблема сміттєзвалища, вже роками, номер один, я їх дуже прекрасно розумію. Але щоб з 530-ти черговиків, потенційних претендентів на отримання землі під забудову було лише 9 (?), я того аж ніяк не розумію, так само, як І Вас, оскільки дві теми на сайті і саме з цих питань були Вами створені, Ви би мали там перші бути. Чому тоді не прийти на живу розмову, а лише красиво описувати тільки віртуально. Я розумію, так набагато простіше. От Вам і громадські слухання.
Ви знаєте пане Василь, можливо я б на деякі Ваші випади в мою адресу і не відповідав зовсім, бо виправдовуватися в чомусь в чому я власної вини не бачу не має жодної необхідності, але хочу визнати - тоді і інтерес до самого сайту взагалі був би мізерним, що можна побачити на інших сайтах місцевих рад. А так знаєте, є якийсь інтерес, тримається інтрига, як в мильних серіалах.
А список депутатів і їх відвідувань сесій з початку цього скликання, я обов"язково висвітлю на сайті, таке розпорядження мною дано секретарю міської ради, чесно кажучи - це вже і мені, і деяким депутатам надоїло.
Чи соромно мені за ту міську раду? Я Вам скажу так, мені за багато речей в місті і встидно, і боляче, і образливо, і навіть за такі речі, які я не робив. Встидно за наш убогий міський побут, за нашу убогу і добиту інфраструктуру, за нашу громадську свідомість. Боляче за нашу духовність та мораль, за нашу культуру, за те, що у власній і ніби вільній державі, остання поводиться з нами, як зі своїми рабами. Образливоо, що ми того всього не хочемо ні бачити, ні чути. Роздираємо віз, як в байці риба, лебідь та рак. Замість того, щоб зрозуміти та підтримати один одного, ми шукаємо засобів, щоб більш боляче ранити.
 
ВасильДата: Субота, 11.05.2013, 12:39 | Повідомлення # 14
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Капітане, ніхто не зобов*язує опубліковувати серію та номер паспорта, коли і ким він був виданий, і чи Ви одружені.
Якщо говорити про список черговиків на земельні ділянки, то не бачу ніякої потреби вказувати там ці дані. На мою думку, досить і прізвища та ім"я, вулицю можна за бажанням додати- а там вже кожен зокрема зможе себе "впізнати".
Якщо журнал сканувати-то можна просто заступити паспортні дані аркушем із паперу-так щоб їх не було видно.
І взагалі, складається враження ніби Ви чогось боїтесь висвітленням таких даних...
Тут я підтримую цілковито міського голову, який все хоче показати відкрито та прозоро.

А якщо Ви(К.)вважаєте Ваші права порушеними, то завжди можете звернутись до відповідних органів за їх захистом.
З повагою, Башак Василь.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
КапітанДата: Неділя, 12.05.2013, 14:36 | Повідомлення # 15
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василь, я всі "за" опублікування списку черговиків в якому б він форматі не був, все ж таки пан мер  саме мені таки пообіцяв (див. повідомлення №13) те чого ви добивались починаючи з квітня. Відносно громадських слухань,  то мені теж дивно чому Ви та Ваша організація як ініціатор відповідних тем таки не взяли в них участь, можливо це пов*язано із неналежним інформуванням Вас, то напишіть про це, бо повідомлення про такі слухання (місце, дата, час) я чогось ніде не зустрічав.

Повідомлення відредагував Капітан - Неділя, 12.05.2013, 14:41
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Запитання міському Голові (про надбавку за Високі досягнення в праці)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: