Головна » 2014 » Серпень » 21 » Засідав оргкомітет
13:26
Засідав оргкомітет
У п’ятницю відбулося засідання оргкомітету по проведенню урочистостей з нагоди 100-річчя від дня народження  єпископа Степана Чміля.
У нараді взяли участь міський голова Олег Мартинець, отець Іван Тиндик, історик Роман Шуст, директор ліцею Степан Лупиняк, депутати Володимир Литвинський, Роман Качмарик, Сергій Антонюк, директор Народного дому Віра Ілечко, старожил міста Іван Шот, редактор газети Андрій Шот.
Роман Шуст інформував, що святкування відбудеться 19 жовтня і розпочнеться о 10 годині. Показав зразок буклету і запрошення. Говорив, що потрібно провести хоча би косметичний ремонт Народного дому, а грошей немає. Вирішили звернутися до громади, аби народним методом провести ці роботи, детальніше це буде обговорено 24 серпня на народному віче у центрі міста.
Іван Шот акцентував увагу, що нічого не зроблено по перейменуванню вулиць, зокрема, Гірського провулку на Спаський. Звернув увагу міської ради, що стару автобусну обнесли двометровим парканом, а це нагадує в’язницю у центрі міста.
Говорили і про День Незалежності. Вирішили, що о 17 годині відбудеться молебен, концерт патріотичних пісень і віче. Інших заходів не передбачено у зв’язку з війною. Нагадуємо про це і приватникам, де гучна музика може бути до ранку, бо є шанс заробити. А кожен день гинуть десятки людей. Як до цього прислухаються, поінформуємо в наступному номері.
Присутні обговорили ситуацію на сході України.

Власна інф.

 

Переглядів: 360 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]