Головна » 2014 » Листопад » 4 » У центрі міста змагалися діти школи і ліцею
20:36
У центрі міста змагалися діти школи і ліцею

Другий рік підряд на свято Покрови центр міста стає ареною змагань між учнями школи і ліцею. Змагання були присвячені 72-ій річниці створення УПА, святу Покрова, Дню українського спортовця і Дню захисника Вітчизни.
Перед початком змагань відбулося урочисте відкриття. Головний суддя Володимир Литвинський доповів міському голові Олегу Мартинцю про готовність команд до старту. Той у свою чергу коротко розповів про історію УПА, побажав дітям високих результатів. Усі дружно виконали державний Гімн і хвилиною мовчання вшанували пам’ять борців за волю України.
Першими на дистанцію вийшли дівчата і перемогу святкувала Роксолана Кравчишин (школа). За нею фінішували Марта Тицька і Вікторія Чердакова - теж зі школи.
У бігу серед хлопців сильнішим виявився учень школи Тарас Бджола. Друге і третє місця вибороли ліцеїсти Василь Лупиняк і Петро Тамака.
Комбіновану легкоатлетичну естафету виграли спортсмени школи.
Володимир Попович з ліцею підняв 55 разів 16-ти кілограмову гирю, лише на три рази менше у його колеги Ростислава Фещука, третє місце зайняв спортсмен школи Руслан Наконечний.
Фіналом свята стали змагання з армрестлінгу. Переміг Володимир Тиндик (ліцей), Іван Гринчишин зі школи був другим, а третє місце посів Ігор Кавій (ліцей).
Міський голова Олег Мартинець нагородив команди кубками, а переможців медалями і грошовими призами. Від фірми "Zdoblew" (директор Сергій Антонюк) були дітям торти. До речі, усі нагороди для учасників придбала міська рада.
Відразу тут же відбувся конкурс строю і пісні серед учнів школи. Перемогли учні 10 класу. Друге місце поділили між собою одинадцятикласники.
Окремо визначали сильніших серед учнів 9 класів. Перше місце зайняв 9-В клас, далі - 9-Б і 9-А класи.
Журі до уваги брали: дії командира, форму, стройовий крок, виконання пісні і речівки.
Кращими командирами названо Івана Гринчишина і Ростислава Козака.
Директор школи Ігор Тиндик і голова міського осередку КУНу Богдан Бедрило нагородили команди грамотами.
Ось таким видалося свято у центрі міста, проведенню заходів сприяла погода, було багато вболівальників.

Андрій Шот.

 

Переглядів: 331 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]