Головна » 2014 » Листопад » 4 » Турнір з міні-футболу
20:51
Турнір з міні-футболу

Вже третій рік поспіль на Покрови на стадіоні, що знаходиться по вулиці Лісозаводській в господарстві Миколи Мекіча, відбувається цікаве дійство – турнір з міні-футболу, присвячений християнському народному святу «Покрова Пресвятої Богородиці» та святкуванню річниці створення УПА.
Традиційно ветерани та любителі судововишнянського футболу, як в народі кажуть, «в дусі УПА» сформували команди під такими патріотичними назвами «Криївка» (ветерани), «Бандерівці», «Повстанці». Також у змаганнях взяла участь команда зі Львова «Агрокультура». Турнір розпочався хвилиною мовчання за гравцем ФК «Вишня» нашим земляком Ярославом Хріпою.
В цікавій та напруженій боротьбі турнір виграла «Криївка» (перемогла «Агрокультуру»  за різниці забитих та пропущених в 1 м’яч ). Переможців від імені міського голови Андрій Чоба нагородив красенем кубком та грамотами. Також, окремо було відзначено грамотами «Найкращий гравець» Мар’яна Будзина та «Найкращий воротар» Ярцева  Олексія.
Оргкомітет та всі учасники турніру висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації цих святкових заходів міському голові Олегу Івановичу Мартинцю та кандидату в народні депутати Ярославу Васильовичу Дубневичу, якому бажаємо перемоги на виборах.

Любомир Каралюс,
Зеновій Фольтович,
члени оргкомітету турніру.

 

Переглядів: 357 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]