Головна » 2014 » Листопад » 4 » Трагедія у Твіржі та в Гостинцевому
21:43
Трагедія у Твіржі та в Гостинцевому
У Мостиському районі Львівщини у результаті ДТП загинув 19-річний пішохід. Подія сталась 20 жовтня близько 20.15 у селі Твіржа на автодорозі Львів-Шегині.
За попередніми даними, як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, водій автобуса БАЗ, 40-річний місцевий мешканець, прямуючи зі Львова у напрямку міста Мостиська, скоїв наїзд на 19-річного жителя села Твіржа. Від удару юнака викинуло на зустрічну смугу руху, якою їхав автомобіль «BMW». Як наслідок, водій цього авто, 30-річний мешканець міста Мостиська, також вчинив наїзд на пішохода. 
Від отриманих травм юнак помер у лікарні. 
Триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.
21 жовтня близько півночі у селі Гостинцеве Мостиського району на автодорозі Львів-Шегині сталася ДТП: водій автомобіля в’їхав у перешкоду.
Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, водій автомобіля Volkswagen Sharan, 26-річний львів’янин, прямуючи з міста Мостиська до Львова, не обрав безпечної швидкості руху та влетів у металеву дорожню огорожу. Сталося це навпроти контори колишнього колгоспу.
У результаті пригоди водій отримав поранення. Чоловіка було доставлено до районної лікарні, де медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану лоба.
Державтоінспекція Львівщини закликає водіїв бути обережними за кермом, дотримуватись безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уважно стежити за дорожньою обстановкою.

 

Переглядів: 436 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]