Головна » 2014 » Серпень » 21 » Страшні реалії війни
13:52
Страшні реалії війни

1 серпня в інтернеті було вміщено фотографії і відео російського десантника Грицюка на фоні вбитих українських воїнів у м.Шахтарськ. Матеріал не для людей зі слабкою психікою. З цим російським вбивцею усе зрозуміло - прийшов за бабло допомагати "рятувати" москалів.
Вразило інше - на місце події прийшов 70-80 річний місцевий житель (на фото). Він радіє, що стільки українців тут загинуло і береться знущатися над нашим полоненим, який лежить  поранений на землі, говорить, що потрібно його спалити.
Що тут коментувати - саме переселенці з Росії, а він до таких відноситься і спровокували війну, бо вони хочуть в Расєю, до кровопивці Путіна, на рахунку якого десятки тисяч смертей у Чечні. А наша держава думає як їм своєчасно дати пенсію, інші блага. Не має сумніву, після визволенння старий дякуватиме нашим солдатам, а через день нишком у них стрілятиме.
Такі страшні реалії війни 21 століття.
За цього Грицюка  (мертвого чи живого) вже в Україні оголошено винагороду- 200 тисяч доларів. Ой, дорого оцінюють життя москальського недоноска.
А ось і фото Грицюка на фоні автобуса, в якому їхали діти: 1 загинула, 10 поранено. Так виглядають сучасні російські фашисти,а справжні  у 1941 теж фотографувалися на фоні трупів і розвалин...

 

Переглядів: 401 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]