Головна » 2014 » Листопад » 4 » Щира вдячність громаді нашого міста.
22:08
Щира вдячність громаді нашого міста.

Минулого  тижня  в міську раду завітали гості, а саме керівник виборчого штабу політичної сили «Народний фронт» в нашому 120 виборчому окрузі на позачергових парламентських виборах 2014 року Юрій Дьолог та його заступник, депутат Судововишнянської міської ради Сергій Антонюк, щоб особисто через міського голову Олега Мартинця засвідчити свою повагу  громаді міста та виразити  глибоку вдячність  судововишнянцям за активне вираження своєї громадської позиції.
Перш за все керівництво виборчого штабу «Народного фронту» висловлює свою вдячність кожному зокрема, хто прийшов на свою дільницю та проголосував.
«Ми вважаємо що нинішні позачергові парламентські вибори стали найкращою люстрацією для кожної політичної сили та кандидатів зокрема. Особлива вдячність тим, хто своїм голосом підтримав нашу політичну силу «Народний фронт», таким чином обравши в першу чергу професіоналізм та персональну відповідальність тих осіб, які є в команді Народного фронту. Оскільки в такий економічно складний  та скрутний для держави час, коли країну вщент пограбовану, сплюндровану, кинуто проти волі у вир війни та розрухи, займатися популізмом – це в першу чергу великий гріх перед країною та людьми, а тому ми робимо ставку на сильних духом патріотів та їхню професійність та порядність, які здатні прийняти на себе всі нинішні виклики, втримати країну від прірви, вивести на стабільно високий рівень життя та привести її до великої європейської сім’ї.
Ми представники партії  «Народний фронт» будемо намагатися робити все від нас залежне, щоб оправдати кредит Вашої довіри, щоб не посіяти в Ваших серцях а ні долі сумніву, а ні тіні розчарування. Сподіваємось на Вашу подальшу підтримку, посильну допомогу та розуміння. Бажаємо  громаді всіх земних благ, миру, спокою,терпимості, незламності сили духу. І нехай нам в цьому допоможе Бог».
Слава Україні!

 

Переглядів: 378 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]