Головна » 2014 » Грудень » 2 » Шахраї знову позорять місто
10:02
Шахраї знову позорять місто

Володимир Парасюк став відомий на весь світ, коли з трибуни Майдану заявив, що Янукович повинен піти з посади завтра. Він воював на сході України, був поранений, дивом врятувався від бойовиків, перебуваючи у полоні. Його обрано депутатом Верховної ради.
Днями  зателефонували в редакцію і порекомендували прочитати сторінку Парасюка  "В контакті", просили прочитане використати в часописі, бо стосується нашого міста. Не вірити народному депутату не можемо, то подаємо дослівний текст:
“Моя команда спільно з журналістами викрила шахраїв, що створили фейкову сторінку під моїм іменем у соцмережі facebook. Вони начебто збирали гроші на потреби української армії, а насправді ті кошти, які надсилали люди, використовували для власної наживи.
Шахрайська схема полягала у тому, що особи, які вели цю сторінку, копіювали абсолютно усі дописи з моєї справжньої сторінки, але замість мого номеру рахунку надавали свої. Ця фейкова сторінка існувала понад три місяці і весь цей час небайдужі люди поповнювали ці шахрайські рахунки.
Як відомо, спіймати шахраїв в інтернеті і притягнути їх до відповідальності, зважаючи на наше недосконале законодавство, майже неможливо. Але я нікому не дозволю обманювати та обкрадати українську армію і забирати останнє в хлопців, що воюють за нашу Батьківщину!
Внаслідок нашої роботи фейкову сторінку було видалено, а шахраїв викрито. Згідно наших даних і зібраних під час розслідування доказів, організатором цієї шахрайської схеми є Куцериб Олег Васильович. (До речі, свого часу балотувався у мери Судової). Ось його акаунт у facebook: https://www.facebook.com/kuceruboleg?fref=ts 
Усі матеріали справи ми скерували до правоохоронних органів та написали відповідну заяву. На даний час триває слідство.
В майбутньому я буду діяти ідентично з усіма зрадниками і шахраями, які обдурюють та обкрадають український народ. І не має значення, чи це інтернет-злодій, міністр чи генерал. Всі, хто роками розкрадали Україну, будуть за це відповідати. Я буду вичищати цей бруд, якби важко це не було.” Текст з його сторінки.
На сторінці також міститься відео свідчення у цій справі судововишнянця Ярослава Бардина, який ніби мав перевозити амуніцію для військових на прохання Куцериба.

 

Переглядів: 483 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]