Головна » 2013 » Червень » 3 » Роблять тротуари
11:36
Роблять тротуари



Минулого тижня від святого Яна розпочато роботи по укладанню тротуару. Замовлення міської ради виконує новояворівська фірма "Обрій". Тротуар протягнеться до повороту на колишню "Сільгосптехніку" у напрямку Львова.
Після цього тротуар укладатимуть від базару до школи. Так що є надія, що 1 вересня вчителі і діти до школи підуть по новому "хіднику".
Заступник міського голови З.Бохонок повідомив, що вартість цих робіт складе 188 тисяч гривень.
Нам би до тротуару  ще дороги поремонтувати, але, повторимося, це не є в компетенції міської ради.
P.S.
Приємна новина. Наступного тижня до нас приїде заступник керівника обласного автодору. У планах: сканування дороги, зустріч з депутатами. Є усна гарантія про поточний ремонт міської дороги.

Переглядів: 509 | Додав: Administrator | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 16
5 Sinoptik  
-2
В міської ради нема ніякої стратегії і ніколи не було,а є бажання любим способом освоїти кошти,а грошима Бохонок роспорядиться так само як коза капустою,про нього вже анекдоти ходять по Судовій Вишні

6 OM  
0
Ви пане Sinoptik "щирий український козак", тут нічого іншого добавити не можна. Невже так "жаба" людину давить? wacko

7 Sinoptik  
-2
мене жаба не давить а кожен машина товчеться по ямах.Як можна до такого ганебного стану запустити таке  ще донедавна гарне історичне містечко.

8 Zoja  
0
Пане Sinoptik, ви так ніби приїхали із-за кордону або ніде крім Судової не були. Бо якщо були, то бачили  що такий катастрофічний стан кругом.Теж їжджу машиною і плююся. А крайнім хтось мусить бути - то чому не міська влада? Та вони хоч якось борсаються в тому бардаку і безгрошів'ї.

9 Sinoptik  
-2
Типові українськи чиновники-нероби які завжди свою бездіяльність оправдовують відсутністю грошей,притому вилазять з дорогих іномарок і пузо по землі тягнуть,бідаки. Купили б собі трохи совісті за ті доплати

10 Gost  
1
Таких суддів як ви, Sinoptik, багато... тільки толку з того суддівства ніякого... Чувак який ховається за придуманим імям обзиває міську владу, чесно - стандартно але тупо... Завжди мусить бути хтось, кому шо не подавай, шо не роби завжди все недогода... Який неможе адекватно оцінити ситуацію... Але може безпідставно обзивати і мішати з болотом...
Мені, як людині, що має можливість бачити ту сторону діяльності міської влади яку, так як я поняв вам не зрозуміти і не побачити просто обідно за тих людей які дійсно стараються шось зробити, а взамін від інших получають вили в плечі... Особисто мені з такими людьми не хочеться вести якусь дискусію, шось пояснювати, а хочеться просто файно врізати...
А на місці мера я б просто ігнорував такі повідомлення, бо по них можна зробити висновок, що рівень вашого iq дуже низький і говорити тут просто нема про шо...

11 Василь  
0
Gost, а хіба Ви не є також один "з чуваків" які теж ховаються за видуманим ім*ям"?!
Бо бачу що Ви засуджеєте те, щоб "Чувак який ховається за придуманим імям обзиває міську владу, чесно - стандартно але тупо... "
Мені, наприклад, теж було б цікаво мати розмову з відповідальними людьми. Для цього я (і наша організація) пропонувала кожному з користувачів реєструватись під правдивим ім"ям. Див.: http://sv.ucoz.com/forum/3-14-1

12 OM  
0
Пане Василь, я дозволю собі репліку. Сьогодні в час цифрових технологій не складає великих зусиль, чи в законний спосіб, чи в будь який інший хакерський спосіб стовідсотково через копютер встановити особу, яка ховається за любою маскою, чи  "Бубиль-губиль...", чи "Синоптик", чи якийсь інший Гість. Сховатися не можливо, я Вам це кажу, як бувший оперативник. Але так для декого спокійніше, ясна річ простіше спілкуватися з відкритими людьми, але не всім хватає власної харизми зробити це. Але мені особисто це не дуже шкодить, для себе я вже знаю з ким наприклад маю справу, колеги допомагають коли є така потреба.

13 Gost  
0
Василь, ви все більше піддаєте моєму сумніву вашу смикалку. Ви якшо не почнете називати мене Колею, то почнете безпідставно звинувачувати людей в тому що вони не робили чи не говорили (Ви знаєте про що я). Тепер ви говорите що в моєму профілі видумане ім'я. Вам принести паспорт, щоб показати, що там пише "Сергій Олегович" чи як? По моїх дописах розумній людині не важко догадатися моє прізвище. Я ніколи цього не приховував.

І якщо "вы и ваша молодая команда" живете ілюзіями, що можна зробити так, щоб люди реєструвалися тільки під справжнім ім’ям та прізвищем, то попробуйте зробити це на власному сайті. Але я розчарую вас і відкрию страшну правду життя - у вас нічого не вийде!

14 Василь  
0
Чому я маю догадуватися з ким спілкуюсь?- Що це дитячі ігри чи що?
З усіма вигаданими ніками користувачів тут неважко переплутати з ким сплікуєшся.. 
Повірте я маю чим корисним зайнятись, аніж щоб сидіти і перечитувати усі ваші повідомлення.
Я дійсно не знаю хто такий коля,gost,бубль гум чи ще якісь користувачі під різними ніками.
І ніколи не перечитую якогось дописувача щоб визначити хто він. Так само і не перечитував всі повідомлення користувача Gost. Цікаво і перспективно мати справу чи норомальну розмову лише з правдивими людьми з справжніми іменами. Це моя позиція та думка.
Щоб не вийшло цієї плутанини хто є хто я запропонував реєструватись під справжніми іменами. Так простіше і зрозуміліше.
Це проста пропозиція, якою кожен може скористатися.
Щодо ілюзій. І якщо б адміністратор захотів - міг би зробити так, щоб реєструвались дійсно всі під правдивими іменами. Я б навіть допоміг йому у цьому. Це могло б бути так- бажаючий зареєструватись надсилає імейл з своїм телефоном - та називає свої дані-прізвище,вулиця і т.д.Всі ці дані зберігаються у адміна. Я міг би передзвонити і спитати чи це дійсно він чи вона. У випадку якщо виявиться що це хтось неправдивий - видаляти всі повідомлення цього користувача та поміщати в чорний список.
Вважаю що можна було б зробити такі суворі правила.
Або, і це найпростіше, прийти бажаючій зареєструватись людині в міськраду та сказати - я хочу бути на сайті під таким-то своїм ім*ям. І питання вичерпане.
А якщо вам - GOST, щось особисте не дає змоги зареєструватись під справжнім ім*ям- це ваше особисте питання.Чому Ви не реєструвались відразу як той ким є - вам видніше...

15 Gost  
0
Ну я не спорю з вами, що ви маєте чим корисним зайнятись... Ви ж керівник громадської організації "Промова"... Ви маєте цілу купу важливих справ… Мірна рулетка, калькулятор, фотоапарат і бігом в центр рахувати дерева та міряти квадратні метри…
На рахунок вашої стратегії реєстрування на сайті, то я навіть не знаю, що вам відповісти… На мою думку, це безглуздо…

Чому в мене нік «Gost», а в профілі «Сергій Олегович»? Томущо так я вже був зареєстрований на юкозі до того як був створений сайт… А реєструватись, ще раз задля того, щоб вам було легше розібратися з ким ви спілкуєтесь я не бачу сенсу…

16 Василь  
0
По- перше не "Промова".
 Як бачите рулетка і калькулятор пригодились в виявленні правдивої площі задуманого дитячого майданчика(а не як сказав міський голова майже третя частина). Я за те,  щоб називати речі своїми іменами. Якщо там в найкращому випадку буде 4 частина, то не потрібно говорити "майже третя". Зрештою побачимо яка там буде площа.
Підсумую тим, що цей сайт - завдяки вашій політиці вибірковості зауважень до окремих користувачів, перетворюється на захист лише влади, а не всіх зареєстрованих тут людей.
Не професійно.
пс.Вітаю з одруженням і щастя в новому житті.

3 спостерігач  
0
як на мене стратегія правильна, бо якщо діяти за логікою 1 Sinoptik то крім робіт у центрі більше нічого не буде робитись (знайшли кошти зробили. поки шукаємо нові кошти те що зробили знов зносилось, знову робимо і так по колу...).

Хотіла дізнатись чи будуть робити плавні зїзди з тротуару в розривах до заїзду в приватні двори?

Якщо ні то попросила б від імені багатьох молодих мам всеж таки їх зробити бо через високі бардюри ми не сможемо ними безпечно користуватись (маю на увазі коли пхаєш візочок з дитиною)? Дякую за розуміння!

4 OM  
0
Будемо, хоч і підрядники впираються. Ті що зробили будемо переробляти, метр в кожному кінці переукладуть на  на зріз (похило до дорожного полотна).
На другий тиждень обіцяли почати ремонт дороги, з держадміністрації повідомили про попереднє погодження поточного ремонту на суму біля 340 тисяч гривень, раніше озвучувалася сума 100 тисяч. Надіюсь і в них здоровий глузд візьме гору. Можливо ще й від дорожників будуть якісь корективи і щодо тротуарів в межах заїздів.

1 Sinoptik  
-2
Якась дивна стратегія робити новий тротуар на околицях та не звертати увагу на катакомби в центрі

2 OM  
0
Є розроблена програма, затверджена колегіально, що і в який спосіб та черговості мається робити, тротуари мали бути зроблені ще минулого року, як і інші капітальні роботи, але через роботу казначейства, все затягнулося на рік і не відомо як буде далі. Якщо Ви мали на увазі під "катакомбами"  дорогу в центрі міста, то з цього приводу вже було неодноразово пояснено  ситуацію, що коментувати її ще раз не бачу потреби. На форумі можна знайти всі відповіді на ці питання

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]