Головна » 2014 » Серпень » 3 » Резерв землі для учасників АТО
20:09
Резерв землі для учасників АТО

24 липня відбулася 49 сесія міської ради, на якій розглянуто 41 питання.
Депутат Василь Сюмак зачитав висновок комісії з комунального майна та господарського будівництва, благоустрою і охорони навколишнього середовища. Суть справи - у власності колишньої племстанції знаходиться приміщення автошколи, яке на очах розвалюється. Там "дозвілля" проводять діти, може статися біда. Міська рада буде звертатися у прокуратуру, щоб втрутилася і власник навів порядок або добитися ануляції договору купівлі - продажу. До речі, в інтернеті вміщено фотографії  розвалин приміщень на самій племстанції, автор зробив підпис, що так розвалюється колгосп, а це вже ганьба для древнього міста.
Далі йшлося про перейменування вулиць Піонерський провулок, Терешкової, Лермонтова. На зустрічі з народним депутатом Дубневичем про це говорив Петро Бієнський. Міський голова Олег Мартинець запропонував, щоб це повідомлення надрукувати в газеті і просити мешканців цих вулиць висловити свою думку. Так що тепер слово за людьми.
Голова земельної комісії Олег Фольтович виступив із земельними питаннями. Коли дійшли до надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо розміщення земельної ділянки під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0.1000 га повулиці Сагайдачного Любові Бучківській та Ігорю Бучківському, то тут зачитували рішення суду (мова про озера біля Комарової гори). Після довгої дискусії, вирішили документи на вивчення передати земельній комісії і до цього питання повернутися наступного разу.
Виконкому міської ради доручено готувати документи на земельний аукціон площі, яку займає базар.
Понад 10 чоловік поставили на чергу на одержання землі під індивідуальне житлове будівництво.
І на останок зарезервували 10 ділянок під будівництво для учасників  боїв на сході України (АТО). Депутати підтримали пропозицію депутата Степана Дмитріва у резерві мати 10 ділянок, а не 5, як пропонувалося спочатку. До речі, цей депутат і минулої сесії був ініціатором назвати одну з вулиць іменем генерала Кульчицького, який загинув на сході України, про це розповідали у газеті.
Ось так кожного місяця на сесію назбирується понад 40 питань. Між іншим, закон передбачає збирати сесію не рідше, ніж раз у квартал, то тоді нашим обранцям прийшлося б працювати цілу ніч, а у селах саме так збираються депутати...

Андрій Шот.

 

Переглядів: 423 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]