Головна » 2014 » Грудень » 2 » Перед законом усі рівні
09:57
Перед законом усі рівні

52- га сесія міської ради відбулася за другим разом- першого не було кворуму. З розглянутих 50 питань, більшість стосувалися" Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будинку..."
Знову з листом на сесію звернулося ПП Кінно-спортивна школа "Вадим". На цей раз хотіло розірвати договір оренди земельної ділянки розміром 38 сотих, а це би значило, що міська рада в рік втрачала б майже 15 тис. грн. Ось так десятки позовів по колу йдуть у суди, повертаються на сесію, а наочний приклад такий - валиться колишня автошкола, приміщення племстанції. Треба закон, який би за безгосподарність  карав такого власника.
Дискусія виникла під час розгляду питання "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо виготовлення меж земельної ділянки в натурі по вул Сагайдачного, 16,а - Уляні Мартинець." Йдеться про теперішній склад навпроти поліклініки. Думка комісії - треба землю передати на аукціон. Більшість депутатів були проти цього.
Довго і бурхливо міські обранці обговорювали позицію мера про розірвання угоди на виділення землі  під будівництво житлового будинку  одному з депутатів, бо не виконав умов міської ради. Можна було чути, що нехай має, бо обраний депутатом. Думка Олега Мартинця - всі мешканці міста мають одинакові права чи то мер, чи депутат, чи інший чиновник. Не може бути преференцій ні для кого, окрім тих, що передбачає закон. До речі, сьогоднішні народні депутати в Угоді зобов’язалися позбавити себе усіх пільг.
У чергу на отримання земельних ділянок для будівництва житла поставили: Павла Гладуна, Романа Степаняка, Ігоря Панькевича, Степана Горона, Андріану Ковтко.

Власна інф.

 

 

Переглядів: 385 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]