Головна » 2015 » Березень » 3 » До відома громади
21:54
До відома громади
Хочу коротенько проінформувати читачів щодо наслідків моїх статтей в нашому часописі. Отже, з боку Мостиської РДА та голови РДА взагалі жодного реагування . Такий собі інформаційний вакуум, так собі --нічого не читали, нічого не чули, нічого не бачили – така собі «страусина логіка».
Якщо глянути на ці факти прагматично, чого обманюватись, з їхнього боку це мабуть- єдине правильне рішення – мовчати, не провокувати та надіятись, що все якось «затихне».
 Що стосується Мостиської міської ради, то остання як поспіхом подавала позов на газету, помпезно вимагаючи від редакції 150 тисяч гривень матеріальної шкоди, з таким же «помпезним успіхом», вже після першого судового засідання, вирішила зі своїм позовом більше до суду не звертатись. А шкода, могла б цікава «дискусія» вийти.
13 лютого 2015 року районна Координаційна рада з питань євроінтеграції саморозпустилась. Останнім часом вона нагадувала ситуацію з байки Крилова «Лебідь, щука й рак», а тому жодної логіки її подальшого існування ми не бачили. Минулого тижня Рада політичних та громадських сил за європейське майбутнє Мостищини, обговоривши ситуацію, взявши до уваги кількість людей, які виявили бажання приєднатися до нас, розділяючи наші погляди, переконання та мету, провела установчі збори та вирішила зареєструвати себе, як громадську організацію (юридична особа) зі скороченою назвою «За майбутнє Мостищини». у даний час проходять організаційні заходи. Ми відкриті до співпраці зі всіма, хто розділяє наші погляди.

Олег Мартинець

 

Переглядів: 336 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]