Головна » 2014 » Листопад » 4 » Цікавий захід
20:46
Цікавий захід

Під гаслом «Формування особистості вчителя – основа розвитку освіти» з 6 жовтня   по 7  листопада  2014 року у мостиському районі проходить Місячник молодого педагога. У Судововишнянському міському Будинку дитячої та юнацької творчості героєм творчого портрету стала молодий керівник гуртка Оксана Дигдало – випускниця Львівського Національного Університету ім.. Франка. Свою трудову діяльність Оксана розпочала у Будинку дитячої та юнацької творчості як керівник гуртка. Діти зразу полюбили молодого, творчого, енергійного педагога. Багато зусиль докладає молодий керівник гуртка, щоб дітям було цікаво відвідувати заняття. 
Директор БДЮТ Оксана Брик продемонструвала слайди про роботу керівника гуртка та  розповіла, що система роботи Оксани Дигдало спрямована на вирішення проблеми «Формування та розвиток творчої особистості гуртківця», про її творче кредо, успіхи. Бабуся нашої вихованки, Охота Галина, також приєдналась до розповіді про молодого педагога.
На свято до нашого Будинку завітали методист районного відділу освіти Ганна Андраш та наші колеги з Мостиського районного БДЮТ – Зеновія Козак, Ольга Марек та Сергій Поліщак.  
Хорошим продовженням творчого свята став концерт вихованців БДЮТ.  Учні привітали педагогів з їх професійним святом, підготували вірші, танці та пісні.

Лідія Чорна,
керівник гуртка Судововишнянського
міського БДЮТ.

 

Переглядів: 354 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]