Головна » 2014 » Серпень » 21 » Боєприпаси у посилці
13:28
Боєприпаси у посилці
У Жовківському районі працівники міліції виявили та вилучили ручну гранату та патрони до автомата Калашникова, які боєць з зони АТО надіслав поштою своєму брату.
Про це повідомили у ВГЗ ГУ МВС у Львівській області.
«Ми виявили та перекрили канал постачання боєприпасів з зони проведення антитерористичної операції на територію Львівської області. Після проведених оперативних заходів, було встановлено, що посилку запакували у зоні АТО і експрес поштою переслали на Львівщину», – розповів начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.
Окрім тридцяти патронів та ручної гранати, у посилку були спаковані сигнальний патрон, підствольний ліхтарик, мобільний телефон та камуфляж. Відправник – 33 річний військовослужбовець, недавно мобілізований для проходження служби у зоні АТО. Одержувач – його 34-річний рідний брат, мешканець міста Жовква, непрацюючий.
«Правоохоронці затримали чоловіка, після того як він отримав посилку. Як пояснив одержувач, йому надіслав її його рідний брат і просив до його повернення з зони АТО нічого з відправленими речами не робити», – розповів заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області Руслан Домніцак.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч1. ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

 

Переглядів: 474 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]