Головна » 2014 » Серпень » 21 » Бюрократи не вмирають
13:30
Бюрократи не вмирають
Яворівсько-Мостиському військовому комісару підполковнику Володимиру Петрівському дружина мобілізованого військовослужбовця, який зараз захищає Україну в зоні АТО, поскаржилася на те, що її двох дітей-студентів хочуть відрахувати з львівських університету та коледжу – через неможливість вчасно внести гроші за навчання.
За словами дружини військовослужбовця, її чоловік в мирний час  їздив на заробітки, отож за навчання двох дітей вдавалося платити завжди вчасно.
«Зараз мій чоловік воює в зоні АТО, я – безробітна, тому не знаю, де знайти нині гроші для того, аби наших дітей не відрахували з університету та коледжу. Я не прошу  перевести дітей на безоплатну форму навчання, а прошу лише відтермінувати на деякий час оплату за навчання. Але мене  в тому Львові ніхто й слухати не хоче», – каже жінка.
Військовий комісар одразу ж зателефонував у ректорат Львівського національного університету імені Івана Франка, мовляв: чи не можна дещо почекати із оплатою за навчання студента, батько якого зараз звільняє країну від терористів та сепаратистів?
«З цієї розмови нічого не вийшло: у ректораті ЛНУ мені пояснили, що законодавством такі відтермінування – не передбачені, а сам ректор на такий крок піти не може, бо його тут же прокуратура звинуватить у корупції».
З його слів, це не перший випадок, коли дружини мобілізованих, які заледве зводять кінці з кінцями, приходять у військкомат зі скаргами на жебрацьке життя, яке розпочалося  опісля того, як чоловік за повісткою пішов в армію.

 

 

Переглядів: 327 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]