Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Щодо неправомірності дій працівників Мостиського РЕМ (Коли у працівників МостРЕМ відсутні підстави для відключення)
Щодо неправомірності дій працівників Мостиського РЕМ
ВасильДата: Середа, 26.06.2013, 22:14 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Відносини між громадянами (далі - споживачі електричної енергії) та енергопостачальниками регулюються Правилами користування електричною енергією для населення (далі - ПКЕЕН), затвердженими постановою Кабінету Міністрів України 26.07.99 N 1357.

ГО "ПСП-ПРОМОВА" було відправлено запит на публічну інформацію у Національну Комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) з таких питань:
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ

Просимо відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надати роз'яснювальну інформацію щодо деяких положень Правил користування електричною енергією для населення (далі - ПКЕЕН), затверджених постановою Кабінету Міністрів України 26.07.99 N 1357.

Зокрема, пункт 27 ПКЕЕН, щодо попередження щодо відключення:

"..після неотримання енергопостачальником повідомлення про оплату на 20 день споживачу надсилається попередження про відключення електричної енергії. У разі несплати за спожиту електричну енергію на 30 день після отримання споживачем попередження енергопостачальник має право відключити споживача від електричної мережі. "

Отже, нас цікавить:

1. чи це попередження вручається споживачам особисто під підпис, чи ні?

2. Чи повинен енергопстачальник бути впевнений, що споживач отримав або відмовився отримати поштове повідомлення?

3. Чи має право енергопостачальник відключити споживача від електричної мережі, коли на 30 день після отримання споживачем попередження про відключення він буде мати при собі оплачену ним квитанцію за надані енергопостачальником послуги, але на банківському рахунку енергопостачальника цих коштів ще не надійде?

4. З якого дня потрібно рахувати час, який надається споживачу для оплати ним послуг після отримання попередження про відключення його від електричної мережі? - З того дня, коли це попередження було вручене особистого під підпис, чи коли він відмовився його отримати? Чи з дня коли воно було відправлене засобами зв*язку?

P.S. вважаю що ця стаття буде цікавою та захистить наших громадян від свавілля деяких працівників РЕМу(бо бачив їхні неправомірні дії на власні очі), - тому пропоную її опублікувати у "Судововишнянському Віснику". Хай народ знає свої права!
 Відповідь НКРЕ у прикріплених файлах.
Прикріплення: 7658672.jpg (153.0 Kb) · 5534135.jpg (140.4 Kb)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Середа, 26.06.2013, 23:17
 
КапітанДата: Четвер, 27.06.2013, 01:04 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь реально цікава тема, складається враження, що  наш РЕМ "царьки місцеві", що хочуть , то і роблять і ніякої управи на них не має, мого колегу  вони підключали  після проплати досить значної суми за підключення  цілий місяць і постійно щось видумували, щоб він щось їм вділив, а як відключати, то без всяких попереджень і нагадувань на людей нападають і відключають наіть якщо ті забули проплатити 9 грн.(з власного досвіду), а  ще люблять грузити тих хто веде будівництво і не оформив права власності, то для таких громадян я пораджу посилатись на
Закон  України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI, п.9 ст.39 якого передбачає ,що зареєстрована декларація про готовність об'єкта до експлуатації або сертифікат є підставою для укладення договорів про постачання на прийнятий в експлуатацію об'єкт необхідних для його функціонування ресурсів - води, газу, тепла, електроенергії, включення даних про такий об'єкт до державної статистичної звітності та оформлення права власності на нього. Підключення закінченого будівництвом об'єкта, прийнятого в експлуатацію, до інженерних мереж здійснюється протягом десяти днів з дня відповідного звернення замовника до осіб, які є власниками відповідних елементів інженерної інфраструктури або здійснюють їх експлуатацію.

Хоча єдине, що в них є позитивне, це те, що рядові парацівники, які їздять кожен день на УАЗі досить скоро ліквідовують аварії та поломки ліній страрих добитих електропередач Судової.


Повідомлення відредагував Капітан - Четвер, 27.06.2013, 01:07
 
ВасильДата: П`ятниця, 12.07.2013, 15:35 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Запити, які були мною відправлені, стосувались не тільки населення, але й фізичних осіб-підприємців, а також юридичних осіб.

В першому повідомленні цієї теми є тільки електронна версії тогò, що мені "скинули" електронним листом, 
а тепер публікую тè, що прийшло поштовим, а також те, що хотів щоб роз*яснили в "Нашому краї":
Прикріплення: 8534403.jpg (82.3 Kb) · 4324484.jpg (105.7 Kb) · 0181543.jpg (180.2 Kb) · 2660413.jpg (160.5 Kb) · ______.docx (16.0 Kb)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Щодо неправомірності дій працівників Мостиського РЕМ (Коли у працівників МостРЕМ відсутні підстави для відключення)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: