Головна » 2013 » Травень » 15 » Зранку працюється краще
12:09
Зранку працюється краще



У вівторок, як ми анонсували, сесія міської ради мала відбутися о 10 годині, бо перед цим у вечірній час депутати двічі не збиралися. Це себе виправдало.
Для "розминки" депутати заслухали дві заяви. Перша стосувалася невдоволення тим, що Йосип Мусійовський будує гараж з мансардою по вулиці Д.Галицького, 39. Думка земельної  комісії, що все законно, сусіди вважають інакше. Заявники вирішили, що будуть подавати скаргу до суду.
Барщак скаржився на сусіда Слоцького, який нечистоти з хати випускає на його подвір’я. Комісія встановила правдивість інформації, є фотодокументи.
Сесія вирішила справу скерувати в екологічну інспекцію і санстанцію, які мають право оштрафувати Слоцького аж на 4 тис. грн.
На сесії прийнято рішення про надання дозволу виконкому на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для складування твердих побутових відходів в районі урочища "Задні поля" площею два гектари. Це майже два кілометри від міста, підземні води течуть в протилежний бік від нас.
Міський голова також інформував, що вишукуються кошти у сумі 100 тис. грн. для купівлі контейнерів і тоді частина сміття вивозитиметься за межі району.
Слухалося на сесії і питання про стан міських доріг. Було наголошено, що місто немає для цього коштів, а по- друге, дороги місцевого значення ремонтують тільки автодори. Більше про це планується поговорити на міському сході у неділю, який розпочнеться о 18 годині. Депутати мають про це інформувати людей на своїх округах, а наш громадський обов’язок прийти на схід, тоді спільно і щось вирішимо.
Цього дня депутати розглянули понад 50 питань, то виходить, що зранку працюється продуктивніше...

Переглядів: 508 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]