Головна » 2015 » Травень » 21 » Жінка любить футбол
20:46
Жінка любить футбол


У 80-ті роки у судововишнянській футбольній команді добре себе зарекомендував Володимир Дум’як. Та сьогодні мова не про нього, а про родичку Наталію Дум’як (Гончарову), яка мешкає у Крукеничах, а познайомилися з нею на сайті районного футболу. Звернув увагу на прізвище Дум’як і навчання у Бортятині.
Молода мама давно любить футбол, певно їй то передалося по родині. Сама м’яча не ганяє, але постійно у курсі районних футбольних подій, знає про турнірні справи команд України.
Живе у Крукеничах, то вболіває за місцеву команду, яка грає у першій лізі. Боляче сприйняла інформацію про те, що сільська команда не виїхала на першу гру у Мокряни, знала і написала в інтернеті про причини невиїзду.
Жінки-матері скажуть: немає чим займатися, але кожна людина має свої уподобання і цього не можна забрати. Я пам’ятаю роки, коли в Народному домі футбольні матчі по телевізору дивилися кілька десятків чоловіків, а серед них була Наталія Веселівська. З часом її син Василь успішно грав за "Вишню". Можливо і Наталії Дум’як синок колись стане футболістом.
У вільний час любить вишивати, у молодші роки навіть була солісткою ансамблю. 
На її інтернет сторінці багато місця відведено подорожам, хоча ще не мандрувала, але вірить, що світ побачить власними очима. Зараз для українців відкрито Європу і, майже, весь світ. Колись старші люди про це могли тільки мріяти.
Цей номер газети помандрує і в Крукеничі, сподіваємося і там мати своїх читачів.

Андрій Шот.

 

Переглядів: 511 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]