Головна » 2013 » Квітень » 23 » Завершились змагання з інтелектуальних ігор
13:01
Завершились змагання з інтелектуальних ігор


Організатор змагань ВФСТ «Колос» на протязі декількох останніх місяців проводив чемпіонат району з інтелектуальних ігор – шахмат та шашок. Інтерес до цих змагань, в яких потрібно насамперед великі інтелектуальні здібності, був чималим - брали участь не тільки кращі сортсмени району, а й представники влади - зокрема представники виконавчої її гілки  та депутатського корпусу району.
Нашу Судову Вишню з шахів представляли - Боровець В. Б., Драбчук А.С., та найдосвідченіший з них – Фіцич П. А.; з шашок єдиним представником був Остапович В.О.
Відповідно до Регламенту змагань, учасників було поділено на дві вікові групи – до 45, та від 45 років.
І от – вітаємо переможців – в грі «Шахи» в загальному заліку найкращим стратегом виявився мешканець нашого міста Фіцич П. А. Він, як і попереднього року, і буде представляти район на змаганнях обласного рівня.
Приємно, що в турнірі з шашок теж маємо призера!  У віковій групі до 45р. єдиний наш представник Остапович В.О. зайняв призове третє місце. Додамо від себе, що Володимир, щоб закінчити цей турнір, який проводився довгий час, подолав спеціально декількасот кілометрів, адже знаходився в іншій країні. Як бачимо, старання виявились виправданими. – Гідний приклад для наслідування молодому поколінню. Переможцем з шашок достроково виявився досвідчений майстер спорту Вйонцек М.
В планах Громадської Організації  «ПСП - Промова» стоїть завдання активно популяризувати (особливо серед молоді) ці інтелектуальні види спорту на території міста та знайти для цього потрібне приміщення. Найближчим часом будуть проведені змагання з шашок, а також інші спортивні заходи, про що буде повідомлено.



Громадська Організація
«Прогресивна спортивно-правозахисна молодь Вишні»

Переглядів: 402 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Василь  
0
Дякую за публікацію в повному варіанті!
На фото зверху - наш бронзовий призер у категорії до 45р. - Остапович В. О.(ліворуч),та абсолютний чемпіон району по шашкам - Вйонцек М.(праворуч).
На нижньому фото - переможець районного турніру з шахів - Фіцич П. А.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]