Головна » 2014 » Червень » 18 » Засідав оргкомітет
22:11
Засідав оргкомітет
У міській раді відбулося засідання оргкомітету, який займається підготовкою проведення 100 - річчя від дня народження Степана Чміля. Свято відбудеться у жовтні.
Цього разу у ньому взяли участь голова Мостиської РДА Михайло Мартин, заступник голови районної ради Володимир Горбацьо, отці Пустельник, Тиндик і Чамарник, міський голова Олег Мартинець, його заступник Зіновій Бохонок, директор школи Ігор Тиндик, вчитель-пенсіонер Іван Шот, історик Роман Шуст, депутат міської ради Любомир Каралюс.
Після обговорення зійшлися на тому, що потрібно направити лист в обласну держадміністрацію, а там скоро буде новий керівник, щоб допомогли з проведенням ювілею.  В місті потрібно відремонтувати дороги і Гірський провулок, який веде до церкви також Народний дім. До речі, виникла пропозиція, щоб цей провулок перейменувати на Спаський. Депутатам це під силу, але мешканцям вулиці доведеться переписувати паспорти, право власності на майно, а все це час і кошти, то варто вислухати і думку людей. (примітка ред.)
Роман Шуст інформував, що на святкування з Києва приїде папський нунцій (посол) з листом від Папи. Очікується приїзд Блаженнійшого Любомира Гузара та інших офіційних осіб.

Власна інф.

Переглядів: 375 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]