Головна » 2013 » Квітень » 23 » Вшанував міський голова
12:54
Вшанував міський голова


Минулого понеділка міський голова Олег Мартинець запросив до себе начальника наших пожежників Андрія Степаняка, який проявив героїзм під час рятування потопаючого, і Любомира Дигдала, який проявив ініціативу під час рятування від негоди лелек. За свої кошти він купував мойву, сосиски, привозив з бойні свинячі нутрощі і підгодовував бузьків, які веснували неподалік автобусної зупинки на Передмісті.
Зараз потепліло, а два тижні тому  майже 20 птахів гинули від голоду. До речі, Любомир завжди любив собак, котів, постійно підгодовує їх, а взимку наповнював годівниці для дрібних птахів.
Першим мер нагородив грамотою і пам’ятним подарунком Андрія Степаняка. Він після нагородження розповів, що тої п’ятниці випадково вночі був на роботі, саме він прийняв дзвінок про біду на річці. Коли не було ішого шляху на порятунок людини, пожежник без роздумів кинувся у Вишню, яка не хотіла "віддавати" молодого хлопця. Земляк  переміг справді  у нерівному бою.
Варто додати, що Андрій виховує 4 річну донечку, у нас працює п’ятий рік. Після закінчення нашої школи вчився у Львові, а потім у Харкові в академії цивільного захисту.
Міський голова також  надіслав клопотання про відзначення рятівника львівському керівництву.
Грамоту і подарунок одержав підприємець, природолюб Любомир Дигдало.
Ось такі нам сюрпризи приніс початок квітня. І, як відзначив мер, приємно, що в нашому маленькому місті проживають такі люди, які готові подати руку спасіння людині, допомагають виживати "нашим братам меншим”.
Андрій Шот,
редактор газети "Судововишнянський вісник"
Переглядів: 427 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]