Головна » 2013 » Квітень » 23 » Вшанували В'ячеслава Чорновола
12:45
Вшанували В'ячеслава Чорновола

У Судововишнянському професійному ліцеї проведено історико-літературний вечір пам'яті відомого політичного діяча, лідера і засновника Народного Руху , Героя України В'ячеслава Чорновола.
Нині з відстані 14 років від трагічної загибелі великого патріота не лише родичі, близькі друзі, але й політики намагаються переосмислити вагу втрати для України.
Захід під назвою "Пам'ятаємо, любимо, шануємо...", організований на базі кабінетів історії України й української мови та літератури ( зав. кабінетами В.Поліщак та О.Любінська). Активну участь у проведенні тематичного вечора взяли учні 22-С групи Степан Корбяк, Олег Кухта, Руслан Перляковський, Юрій Федечко, а також учні 25-Б групи Ольга Гринчишин, Галина Місечко, Люба Панейко, Олена Приходько і учень 26-М групи Сергій Бідак.
На вечір завітали депутат обласної ради, член Проводу Львівської крайової організації НРУ Святослав Шеремета, голова районної організації НРУ Валерій Білик.
Гості подякували за вшанування пам’яті Героя України В.Чорновола, а також відповіли на запитання щодо сучасної політичної ситуації в Україні. Вони вручили учасникам вечора  пам’ятні сувеніри із зображенням видатних діячів української нації В.Чорновола, С.Бандери, Я.Стецька, Й.Сліпого та А.Шептицького.
Ім'я та справа В.Чорновола не забуті. Пам'ять про нього живе до сьогодення, а його дії й переконання надихають юне покоління на продовження святої української справи - будувати могутню незалежну Україну.





Володимир Литвинський,
заступник директора ліцею
Переглядів: 419 | Додав: Administrator | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 3
1 Oleshkaaaa  
0
Не Корб'як,а Корбяк!)

2 Administrator  
0
Виправив)

3 Oleshkaaaa  
0
ах красавчік smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]