Головна » 2014 » Березень » 24 » Вибір майбутнього
13:20
Вибір майбутнього
27 лютого один із кабінетів Судововишнянського професійного ліцею перетворився у виставкову залу із роботами наших гуртківців. Оцінили творчість учнів не тільки методисти із Львівського будинку техніки, але й учні місцевої середньої школи. Заступник директора Володимир Іванович Литвинський, майстри виробничого навчання і викладачі знайомили дев’ятикласників із спеціальностями, які можна здобути та  специфікою навчального процесу в нашому ліцеї.
Вибір фаху — це відповідальний крок у житті молодої людини. Робітничі професії  гарантують місце праці і  високу заробітну плату. Випускники Судововишнянського професійного ліцею отримують не лише диплом державного зразка, права водія категорій «В» та «С», але й атестат про середню освіту, мають змогу здавати ЗНО і здобувати у майбутньому вищу освіту.
Запрошуємо на навчання учнів дев’ятих класів, які хочуть стати слюсарями з ремонту автомобіля, трактористами, будівельниками,електриками, обліковцями і секретарями керівників до Судововишнянського професійного ліцею!
Руслана Калужна,
викладач інформатики.
Переглядів: 371 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]