Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Вечір гумору і сатири
22:23
Вечір гумору і сатири



Недавно судововишнянський самодіяльний Народний театр «Скарби» та актор цього театру, депутат міської ради і колишній освітянин Василь Сюмак організували вечір гумору. На ньому театр «Скарби» і Василь Сюмак виступали із гуморесками класиків української байки Степана Руданського, видатного нашого поета-гумориста Павла Глазового, сучасних українських авторів. На такий захід приїхав і теж читав свої твори поет-гуморист із Тернопільщини Орест Чоловічок. 
Вечір гумору і сатири в Судовій Вишні не обмежився гуморесками у виконанні місцевих акторів. Глядачі побачили талановиті гумористичні міні-сценки знаного не тільки в Судовій Вишні, а  в цілій Україні, Народного театру і жартівливі пісні. Всі художні номери були гарно підготовлені і поставлені з високою майстерністю, тож глядачі щиро сміялися, наприклад, з «пригод» гаїшника та його «клієнтів» (виконав Роман Гура), колоритних сатиричних замальовок із сучасного життя. Дуже гарно читав гуморески П.Глазового юний судововишнянець Назар Санницький. Гумористичні оповідки виконала і завідуюча Народним домом Віра Ілечко.
Справжню майстерність у читанні жартівливого слова демонстрував і один з організаторів цікавої імпрези Василь Сюмак. Відомий він в районі і як захисник довкілля, громадський активіст, борець за екологію, а тут проявилася ще одна грань таланту Василя Івановича – читання українських гуморесок. Гостем вечора гумору в Судовій Вишня був і лауреат Всеукраїнських конкурсів, автор книжок з Тернопільщини Орест Чоловічок. Він приїхав на запрошення Василя Сюмака і глядачі слухали дуже колоритні гумористичні байки із нинішнього життя.
Так пройшов цей вечір гумору в місті. Шкода, що було трохи мало глядачів, а люди змогли вдосталь посміятися, хоч трохи відпочити від житейських проблем і клопотів.
 До речі, напередодні Василь Сюмак відзначив своє 65-річчя. У кінці вечора ювіляра, депутата міської ради зі сцени  привітав міський голова Олег Мартинець, учасники вечора.
Богдан Тиндик.





Переглядів: 463 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]