Головна » 2014 » Березень » 24 » Успіх тенісистів
14:31
Успіх тенісистів



18 лютого на базі Львівського професійного  ліцею № 28 відбулися обласні  зональні змагання з настільного тенісу серед  професійно-технічних закладів Львівщини,де вже третій рік поспіль бере участь команда учнів Судововишнянського  професійного ліцею ( Грицьків Андрій, Фещук Ростислав  та Бервецький Михайло (на фото зліва на право ) 
В зональних змаганнях наші спортсмени  вийшли  у фінальну частину змагань, вигравши з впевненою перемогою  2:0 в усіх чотирьох суперників своєї зони ,а саме команди Новояворівського професійного ліцею ,Львівського професійного ліцею побутового обслуговування № 31 ,Львівського професійного ліцею № 1 та господарів змагань Львівського професійного ліцею № 28.
У фінальній частині змагань , які відбулися 5 березня 2014 р в ДЮСШ №1, команда ліцею зустрілася в групі  з командами  Львівського професійного політехнічного ліцею № 33 та Командою Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту № 52 ,де також впевнено перемогла з рахунком 2:0 обох суперників. Вийшовши з групового етапу, наша команда ліцею  зустрілася з одвічними суперниками, командами Львівського ВПУ № 20,Турківського професійного ліцею № 51 та вже звичним для себе суперником - Новояворівським професійним ліцеєм.
Хочеться нагадати ,що команда з настільного тенісу  Судововишнянського професійного ліцею 2 роки поспіль вигравала срібні нагороди області,де тільки програвала у фіналі Турківському професійному  ліцею з відставанням в 2 очки, тому цього року  наша команда дала бій непримиримому супернику, вигравши від нього з рахунком 2:0. Наступними суперниками стали команди ВПУ № 20 та Новояворівська,де наші тенісисти перемогли з рахунком 2:1 та 2:0., тим самим виборовши довгоочікувану перемогу  обласних змагань.
Не можна не відзначити і не подякувати тренеру  нашої команди з настільного тенісу Боровцю.Б.В. за плідну працю та підготовку наших молодих  спортсменів, адже завдяки  Богдану Васильовичу команда  Судововишнянського професійного ліцею вже 3 роки  є призером та чемпіоном спартакіади Львівщини з настільного тенісу серед  професійно-технічних  навчальних закладів.
Ярослав Павлик,
керівник фізичного виховання ліцею. 

Переглядів: 330 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]