Головна » 2013 » Грудень » 2 » Україна протестує
10:39
Україна протестує



30 листопада ми прокинулися в іншій державі - о 4 годині ранку "Беркут" по-звірячому розігнав сплячих мітингувальників на Майдані Незалежності. Пролилася кров мирних людей, наших дітей. Били жінок, вагітних, бо так, ніби, хотіли розчистити дорогу техніці для встановлення новорічної ялинки. Ось так Президент зрадив людей, напередодні обіцяв, що не перешкоджатиме мирним акціям.
У неділю у Києві на вулицю вийшло понад 100 тисяч людей.
Разом із мирними акціями провокатори, а за словами А.Яценюка, це люди від влади, застосували силу проти міліції. Мета таких дій - введення надзвичайого стану.
Віче на підтримку мирних акцій протесту відбулося у неділю о 16 год. біля фігурки Матері Божої. Ініціатором проведення заходу став отець Володимир Пустельник. 
Після молебену до людей звернулися отець Володимир Пустельник, Іван Шот, міський голова Олег Мартинець, депутат Василь Сюмак. Думка виступаючих - свавілля влади потрібно зупинити. Вони також наголосили, що не можна повторити помилок Помаранчевої революції. Нагадаємо, що 9 років тому місто також на таких мітингах кожен день висловлювало свою підтримку мітингуючим у Києві.
У нашій міській раді створено координаційний комітет.
Андрій Шот.


Переглядів: 445 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.4/5
Всього коментарів: 1
1 Zoja  
0
Я не знаю що ще потрібно, щоб пробудити людей із сплячки! СУДОВА ВИШНЯ, ПІДНІМАЙСЯ !!!!!!!!!!! МИ ПОТРІБНІ В КИЄВІ !!!!!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]