Головна » 2013 » Листопад » 10 » Ухвала сесії
21:36
Ухвала сесії
  • Про встановлення терміну дії ухвал
  • Судововишнянської міської ради.
Заслухавши міського голову та депутатів міської ради про встановлення терміну дії ухвал міської ради, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Земельним кодексом України, ст. ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Судововишнянська міська рада

У х в а л и л а :

  1. Встановити термін дії на ухвали міської ради щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – один рік, і може бути продовженим одноразово на такий же самий термін, у разі якщо протягом встановленого терміну проект відведення земельної ділянки незавершений та знаходиться в стадії виготовлення. Після того, якщо даний проект відведення земельної ділянки незавершений без вагомих на те причин (чи збоку ліцензійної землевпорядної організації, чи з боку замовника проекту), дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вважається анульованим.
  2. Прийняті і невиконані до набрання чинності цієї ухвали, усі попередні ухвали про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зберігають чинність протягом одного року з дня набрання чинності цієї ухвали.
  3. Контроль за виконанням даної ухвали покласти на постійну земельну погоджувальну комісію (голова О.Фольтович).

Переглядів: 414 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]