Головна » 2013 » Грудень » 22 » Тиждень права
15:02
Тиждень права
З нагоди 65-ї річниці проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини 10 грудня 1948р. у закладах професійно-технічної освіти з 9 по 14 грудня проводився Всеукраїнський тиждень права.
В Судововишнянському професійному ліцеї Тиждень правових знань проводився під керівництвом викладача правознавства Поліщак В.П. Так, в бібліотеці ліцею, було організовано книжкову виставку та тематичний стенд на тему: «Права людини», а 9 грудня проведено тематичну загальноліцейну лінійку.
Цій важливій даті в історії світової спільноти були приурочені й інші заходи. Зокрема, сформована з кращих учнів ліцею, лекторська група в складі Джугалик Андріани, Реки Ірини,Стащишин Юлії та Дутко Марії виступила в групах І-ІІІ курсів із змістовними рефератами на тему: «Пріорітет прав людини над законами держави». Класними керівниками та майстрами виробничого навчання проводились виховні години та бесіди на правову тематику.
А 10 грудня в ліцеї був організований Круглий стіл з участю начальника кримінальної міліції  в справах неповнолітніх Мостиського РВ УМВСУ п.Тарнавського І.О.,  який розповів учням про їхні конституційні права, свободи і обов’язки та роль профілактичної роботи працівників правоохоронних органів по недопущенню правопорушень серед молоді, а також дав змістовні відповіді на ряд запитань учнів. На завершення зустрічі представником правоохоронних органів були проведені індивідуально-психологічні бесіди з деякими учнями, схильними до пропусків уроків.
Андрейцева Каріна,
староста 25-Б групи.

Переглядів: 370 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]