Головна » 2013 » Грудень » 22 » Свято мрій
14:35
Свято мрій



2013 рік з ініціативи Президента проголошено Роком дитячої творчості. З метою виявлення талантів та обдарувань серед учнівської молоді вже понад 60 років функціонує Судововишнянський міський Будинок дитячої та юнацької творчості. Протягом останніх років зросла його популярність.
Діти залюбки приходять на заняття гуртків художньо-естетичного, гуманітарного та спортивного профілів.
З 18 по 22 листопада в нашому закладі було проведено ряд заходів, присвячених Року дитячої творчості. Зокрема відбулось свято «Корабель творчості та мрій». Юні таланти створили святкову атмосферу втілюючи свої мрії у своїх виступах. Гості свята змогли оцінити захоплюючі танці у виконанні вихованців хореографічного гуртка (керівник Дигдало О.О.), мелодійні пісні у виконанні юних вокалістів (керівник Рудень В.І.) та подивитись сценку вихованців гуртка «Казковий світ театру» (керівник Хоміць І.С.). Упродовж свята велась фото- та відеозйомка юними фотографами (керівник Чорна Л.О.).
Також відбулась виставка творчих робіт гуртківців. Свої роботи презентували вихованці гуртків «Флористика» (керівник Брик О.М.), «Образотворче мистецтво» (керівник Сабат О.В. ), «Юні фотографи» (керівник Чорна Л.О.).
Наш Будинок – це дружна сім’я працівників та вихованців. Кожен тут має змогу займатись улюбленою справою, знаходити нових друзів, весело та з користю проводити свій вільний час.
Ліда Чорна





Переглядів: 506 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]