Головна » 2014 » Січень » 15 » Судововишнянське віче
20:34
Судововишнянське віче



Кожної неділі Судововишнянське віче відбувається біля фігурки Божої Матері. Традиційно розпочинається з молебена. Минулого разу молебен відправили отці Володимир Пустельник і Михайло Чамарник. Потім отець Чамарник звернувся до людей з проповіддю. Сьогоднішню теплу зиму він назвав Божою ласкою, так Господь віддячує за молитви людей, які вдень і вночі стоять на Майдані у Києві.
Він навів кілька прикладів, коли молитва, служіння Богу рятували від смерті. Так і наші щонедільні молитви допоможуть нам усім вступити до Євроспільноти, де держава дійсно дбає про людей, де захисники порядку ніколи не піднімуть руку на мирних студентів, дітей.
Враженнями від перебувань у столиці поділився Василь Сюмак, який уже чотири рази побував на Майдані. Прочитав він вірш донецького шахтаря. Так і Донецьк потрохи пристає до ідей Євромайдану.
Василь Сюмак також запропонував у Києві встановити намет від нашого міста, де б зустрічали земляків, давали поради.
Про події на Євромайдані, про план дій говорилося і на зборах УНП "Рух", які відбулися минулого тижня в нашому місті за участю депутата обласної ради Юрія Візняка. Після наради всі разом сфотографувалися. До речі, члени об’єднаного руху мають намір старий Новий рік зустріти у Києві.



Переглядів: 421 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]