Головна » 2013 » Лютий » 9 » "Судова" - чемпіон
20:48
"Судова" - чемпіон

У кінці листопада минулого року стартував перший чемпіонат району з футзалу, в якому змагалися десять команд. Проведення змагань стало можливим завдяки введенню в дію єдиного таких розмірів спортзалу. А споруду збудував  підприємець  Роман  Лабуда. До речі, зараз кожного тижня сюди приїжджають на тренування команди навіть  з найвіддаленіших сіл.

Тепер про останній тур. Він уболівальників здивував лише одним результатом - Мостиська "Скала" програла від Крисович - 4:6 і тим самим достроково вивела у чемпіони "Судову", а Крисовичі стали п’ятими.

Проігнорували останній тур малнівчани, і "Лук" здобув перемогу без гри. "Судова" з Довгомостиськами грала без лідера атак Олега Шептицького, але це не завадило команді у ворота суперника забити 11 м’ячів, а у власні пропустити лише три.

Раденичі теж без своїх лідерів розгромили 15:7 Хоросницю.

Останнім матчем турніру була гра між "Вишнею" і Волицею.  Без Смоли і Плювака судововишнянці перемогли з рахунком 10:2.

Відразу після завершення змагань відбулося урочисте вшанування лауреатів.

Кращим воротарем став Володимир Степаняк з "Вишні", Максим Козирев з Раденич - кращий захисник. Роман Головач зі "Скали" став кращим нападником, а Ігор  Святий - кращий меценат.

Олег Шептицький одержав приз кращого гравця змагань.

Далі голова федерації футболу Роман Матис нагородив кубками і медалями призерів змагань. Капітан команди "Судова" Тарас Тиндик одержав найбільший кубок. У трійці призерів - "Скала" і Раденичі.

Ось склад чемпіона: Юрій Нуцковський, Святослав Шот, Василь Чоба, Анатолій Тітунін, Руслан Котеляк, Володимир Андрусевич, Тарас Тиндик, Олег Шептицький, Максим Деп’як, Василь Урись. Тренер команди Ярослав Хріпа.

Друга наша команда зайняла високе 4 місце.

Андрій Шот
член виконкому федерації футболу.
Переглядів: 505 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]