Головна » 2013 » Квітень » 7 » Струни душі
19:49
Струни душі
Нещодавно в стінах Судововишнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся фестиваль  «Струни душі», присвячений 1025-річчю хрещення  Київської Русі. 
Учасники фестивалю представляли виступи у номінаціях духовна пісня (соло та ансамблі) та літературно-музична композиція або театральна мініатюра. 
Метою фестивалю було виховання в учнів пошани до духовної пісні, до цінностей українського народу та надбань національної та світової культури.
Ми почули пісні у виконанні учнів Довгомостиської ЗОШ І-ІІ ст.. Дмитровицької ЗОШ І-ІІ ст.. Берегівської ЗОШ І-ІІ ст. Учасники ансамблю «Вишневий цвіт» (Хр.Чоба, А.Чорна, Т.Дмитрів, - керівник Я.С.Пацула) душевно виконали дві пісні.
Побачили ми і театральну мініатюру «і віра спасе тебе». У цій мініатюрі за 10 хвилин (а саме таким був регламент фестивалю для цієї категорії) перед глядачами пройшла багатовікова історія християнства.
Майстерно виконали свої ролі: Темна сила (Андрій Андрушко), Ісус (М.Доскоч), Марія (С.Знак), княгиня Ольга (Хр.Ткачик), Князь Володимир (О.Андрушко), Україна (А.Доскоч), а також чудове перевтілення у виконанні Ю.Олексіва, В.Захарко, Б.Наливайка, А.Ребій, Н.Лютко, Р.Андрушка, В.Звірика, Л.Чоби, І.Брезвина, М.Мальської (керівник гуртка «Юність» М.Курилець). До речі, мініатюра була виконана на фоні кращих зразків музичної духовної класики.

Переглядів: 409 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]