Головна » 2014 » Липень » 1 » Стали дорослими
11:10
Стали дорослими

28 червня Україна святкувала День Конституції, а Судова Вишня в цей день вшановувала і випускників школи. За традицією учні спочатку пішли до фігурки Божої Матері, де відбувся молебен.
Тим часом у центрі міста випускників чекали сотні мешканців.
Урочистості розпочалися з виконання державного Гімну.
Директор школи Ігор Тиндик у своєму виступі говорив, що у тривожний час діти завершували навчальний рік - зимові події у Києві протестами розпочала молодь, але кат Янукович кинув проти дітей "Беркут".
Таким буремним у наших дітей видався і сьогоднішній день. Директор бажав, уперше у своїй педагогічній діяльності, учням основне мирного неба, щоб ніколи вони не чули пострілів гармат, зосередили зусилля на мирній праці.
Теплі слова випускникам говорила класний керівник Руслана Гринишин, батько випускниці Олег Чоба, медалістка Оля Карпа (на знімку). До речі, цього року медалями відзначено ще Анну Кадикало та Аліну Чорну, а випускників було лише 27.
З головної сцени міста лунали пісні випускників і зовсім юних. Вручали дітям атестати і грамоти за навчання. Депутат верховної ради Ярослав Дубневич для медалістів передав пам’ятні годинники.
На завершення знову лунав Гімн, а фіналом свята став вальс у виконанні 11-класників.
Ось так учні прощалися з дитинством, стали на поріг важкого дорослого життя, а ми їм, напередодні випуску газети, приберегли головну - першу сторінку “Вісника”.
Попереду в  школярів - зробити правильний життєвий вибір, хтось піде вчитися, комусь до серця робітнича професія, агітувати вже нікого не будемо, як кажуть, вибір зроблено.
Нехай зустріч сходу сонця на Комаровій горі принесе вам і новину, що в Україні завершилися бойові дії...

Андрій Шот.
 

 

Переглядів: 382 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]