Головна » 2013 » Листопад » 24 » Спільна робота в ліцеї
17:52
Спільна робота в ліцеї



Працівниками  кримінальної міліції  у справах дітей  Мостиського РВ ГУМВСУ на запрошення дирекції Судововишнянського професійного ліцею проведено  день правових знань у нашому навчальному закладі. У дні правових знань та відповідній лекції взяли участь старший оперуповноважений КМСД  майор міліції Тарнавський І.О. та лейтенант підрозділу  КМСД Путря В.Ю. Правова лекція  охопила  актуальні питання  дотримання норм законів неповнолітніми, їхньої відповідальності у випадках пропусків навчального процесу, питань запобігання адміністративним та кримінальним правопорушенням в молодіжному середовищі. Учнями груп, присутніми на зустрічі, було задано ряд запитань працівникам міліції, на котрі отримано змістовні відповіді.
Цього ж дня проведено  комісійне заслуховування учнів окремих груп ліцею, які  схильні до пропусків уроків та іншого роду проступків, які негативно впливають на  їхній навчальний процес. Хоча прізвищ таких не озвучуємо є переконливі сподівання на ефективність таких бесід.
В ліцеї діє Рада профілактики, в яку входять досвідчені викладачі та майстри в/н, на котру запрошуються для заслуховування учні схильні до різного роду порушень внутрішнього розпорядку  в ліцеї. 14 листопада року на засіданні Ради з профілактики правопорушень, на котру був запрошений і ст.. КМСД Мостиського РВ майор м-ції Тарнавський І.О., було заслухано ряд учнів, які допускають  порушення в навчальному процесі, з метою належного їх навчання, отримано ряд  пояснень та запевнень від них щодо подальшого їхнього навчання. В подальшій зустрічі присутнім членам Ради  представником МВС було наголошено про найбільш актуальні правопорушення скоювані неповнолітніми в нашому районі та місті зокрема.
Оскільки виховання неповнолітніх  та учнівської молоді є спільна справа батьків, вчителів та працівників КМСД, то робота в даному напрямку буде продовжена.
Володимир Литвинський,
заступник директора.
Переглядів: 369 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]