Головна » 2013 » Грудень » 22 » Спасибі вам добрі люди
15:04
Спасибі вам добрі люди



Біда настала раптово: земля неначе здригнулася під ногами, мене скрутила судома і я впала без пам'яті. Свідками цієї події були Ірина Мандзій і Сергій Міхалєтів. На щастя, вони не розгубилися – зробили все можливе, щоб я могла дихати, викликали швидку допомогу й супроводили мене до лікарні. Коли лікарі привели мене до тями, я майже не володіла лівою рукою, говорити мене було важко.
Інсульт? Можливо, однак встановити точний діагноз у місцевій лікарні було неможливо через відсутність необхідної апаратури.
За сприяння добрих людей (лікарня мала проблеми із транспортом) мене, лежачу, транспортували до однієї з лікарень м. Львова. Тут було все необхідне: лікарі високого фаху, сучасна апаратура, ліки. Але за ту апаратуру і ліки треба було платити, як на мене – багатодітну матір, великі гроші.
Кошти на комп'ютерну томографію дала Уляна Заставна. Віра Замчала збирала гроші на лікування – добрі люди давали хто скільки міг. Школярі, дізнавшись від моїх діточок про біду з їхньою мамою, розповіли про те своїм батькам, котрі теж допомогли грошима.
Тетяна Гадомська зі своїм чоловіком Любомиром приютили моїх молодших. Рідні та близькі підтримали морально та грошима.
Низький уклін усім людям, що виявилися небайдужими.
Особливу подяку хочу висловити отцю Михайлу Чамарнику і його родині та отцю Івану Тиндику, які допомогли мені своїми молитвами та грошима.
Моя хвороба була тяжкою – менінгіт. Він  міг призвести до каліцтва, а то й звести у могилу. Хвора на менінгіт молода жінка, яка лежала в палаті зі мною, на жаль, померла…
Мені пощастило, - я одужала. Одужала завдяки лікарям і багатьом із вас, шановні співвітчизники. Щиро дякую, що не полишили мене на одинці із хворобою.
Дай вам, Боже, міцного здоров'я.
Марія Рак
м. Судова Вишня

Переглядів: 374 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]