Головна » 2013 » Квітень » 7 » Різноманітні заходи в ліцеї
20:07
Різноманітні заходи в ліцеї


Правова освіта
У ліцеї відбулося засідання "круглого стола" учнів і районних служб. Перед учнями груп 15-Б та 25-Б виступили начальник у справах дітей РДА  Г. Михайлюньо і головний спеціаліст районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді О.Тарнавська. Тема їхньої розмови - взаємовідносини між юнаками та дівчатами в підлітковому віці й наслідки негативного впливу випадкових інтимних стосунків.
Також спільно з дирекцією ліцею у складі директора В.Лупиняка, заступника директора В.Литвинського, голови ради профілактики М.Крука проведено індивідуальні бесіди на правовиховну тематику та заслухано учнів, які схильні до правопорушень і ухиляються від навчання.
Така робота навчального закладу забезпечує теоретичну та практичну реалізацію заходів, спрямованих насамперед на вдосконалення способу життя підлітків, обрання ними правильної соціальної орієнтації.





Огляд-конкурс
У нашому ліцеї проведено обласний огляд-конкурс технічної та художньо-прикладної творчості учнів.
В огляді-конкурсі взяли участь гуртки, які діють в ліцеї: "В’язання та художньої вишивки" (керівник Є.Чапран), драматичний (керівник М.Луцак), "Молода господиня" (Г.Бігун), "Берегиня" (керівник В.Станкевич), "Наші традиції" (Г.Сидор).
На огляді були присутні методисти Львівського державного Будинку техніки В.Войтюк, Г.Любімова, які відзначили індивідуальні роботи учнів 15-Б групи О.Галько, Л.Галько, І.Реки, Х.Хоміць, І.Фляк, А Джугалик, а також 25-Б групи В.Горішної і Н.Бущак, які займаються в гуртках "Берегиня", "В’язання та художня вишивка", "Наші традиції".
Кращі роботи будуть представлені на обласній виставці у Будинку техніки.

            

Володимир Литвинський,
заступник директора ліцею.
Переглядів: 483 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]