Головна » 2013 » Грудень » 30 » Прокуратура подала подання
14:14
Прокуратура подала подання



23 грудня відбулася 43-я сесія міської ради, на якій розглянули 48 питань.
Найперше затвердили тимчасовий кошторис на перший квартал 2014 року, бо ще не сформовано міський бюджет, чекаємо коли у Києві його приймуть.
Далі міський голова Олег Мартинець зачитав постанову прокуратури про проведення перевірки у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів. Тобто, прокуратура перевірятиме, які рішення прийматимуться на сесії, бо наші депутати після подій на майдані, коли побили людей, одноголосно, ніби нетактовно, висловилися щодо влади. Але ж людей жорстоко били, це бачив цілий світ. Постанову прийняли до уваги.
Депутати затвердили тариф на вивезення твердих побутових відходів, він з нового року становитиме 5 грн. з особи за місяць. До речі, скоро сміття з міста забиратиме львівська фірма, маємо з нею заключити договір і вартість становитиме 7 грн від особи.
Розглядали наші обранці і спірні питання. На сесію зі Загородів прийшла пані Сидорко, яка мала претензії до сусідки Іваницької щодо незаконного захоплення частини її землі. Тому депутати до врегулювання спору не дали дозвіл Іваницькій на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Загороди.
Відмовили депутати ПП "ЮС" про зменшення орендної плати за користування земельною ділянкою, яка розміщена по вул. 1 Листопада, 35 б. Йдеться про вагончик біля станції. У заяві йшлося, що цей торговий заклад не працює. Думка присутніх - працює. Орендар має спочатку укласти договір, а тоді просити пільги.
До представлення всіх документів не змінено площу, призначену для продажу на земельних торгах з 0.02 до 0.16 для збудованого магазину, що на базарі. 
Більшість інших питань мали зміст: затвердження проекту землеустрою або технічної документації.
У різному депутат Василь Сюмак просив міську раду допомогти фінансами або знайти спонсора для заміни двох вікон у приміщенні Народного дому.
Власна інф.



Переглядів: 356 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]