Головна » 2013 » Вересень » 25 » Програємо на фініші
11:13
Програємо на фініші



Підходить до завершення першість області з футболу серед команд першої ліги. Невдачі продовжують переслідувати нашу "Вишню". Два тижні тому ми грали у Великих Мостах і програли 0:3, а  юнаки виграли 6:2.
Наступну гру провели вдома з Комарно. У минулі часи матчі між цими командами збирали кількатисячну аудиторію. На цей раз  у середу повболівати за наших прийшло кілька десятків людей, стільки ж приїхало з Комарна. 
У звітному матчі наші мали ігрову перевагу, але не було кому зробити завершального удару. Бракувало Івана Смоли, який цього дня стояв на воротах, бо Володимир Степаняк грипував.
У кінці гри спрацювало футбольне правило - не забиваєш ти, одержуєш голи у свої ворота. Гості виграли 2:0.
Потішилися хіба що нашими юнаками, які виграли 6:1.
Цієї неділі граємо у Городку.
Безславно завершила чемпіонат району "Судова" - на останню гру до Зав’язанець ми взагалі не поїхали, а перед цим програли від Крисович 9:0! Покійний відомий російський коментатор Микола Озеров певно би сказав: такої команди нам не потрібно, або граємо футбол, або не позоримо футбольні традиції міста. Історія не пам’ятає, щоб наша команда у районі стільки пропускала навіть на виїзді, а тим більше була би внизу турнірної таблиці районних змагань.
Доживемо до весни, то треба створювати одну добру комаду, а де буде грати - залежить від фінансів, але це тема іншої розмови.
Андрій Шот.

Переглядів: 334 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]