Головна » 2014 » Липень » 15 » Професія актор
11:57
Професія актор

Зовсім недавно відбувся випускний вечір, сьогодні окремі діти ще в роздумах, який обрати життєвий шлях. Три роки тому випускниця нашої школи Андріанна Курилець у такий час уже твердо знала, що поступатиме на акторський факультет Львівського державного університету ім. Ів.Франка. Мрії судилося збутися, вона сьогодні уже студентка 4 курсу.
Недавно студенти третього курсу напрямку підготовки театральне мистецтво (акторське мистецтво) на камерній сцені театру ім.Марії Заньковецької складали публічний іспит, на який був запрошений автор цих рядків. Відносно невеликий зал театру був заповнений ущент. Поруч мене сиділи відомі актори театру, які перед початком вистави згадували свої студентські роки.
Цього дня студенти на суд глядачів поставили водевіль Ежен Марена Лабіша "Напустити туману". Короткий зміст вистави - сватання дітей небагатими батьками (український зразок "Сватання на Гончарівці").
Годину тривав водевіль, а третьокурсники вразили майстерною грою, не дивно, що всі юні актори одержали відмінні оцінки.
По закінченню вистави доцент кафедри театрознавства та акторської майстерності, народна артистка України Таїсія Литвиненко (на знімку) дякувала батькам, які виховали таких працьовитих і здібних дітей.
Андріанна Курилець у виставі виконувала ролі служниці Софі і Емеліни Маленжар. Під час іспиту відбувалося дві вистави, в яких студенти виконували другорядну і головну ролі. У вересні-жовтні можна було б студентів запросити на нашу сцену, бо заньківчани давно до нас не приїжджали.

Андрій Шот.

Переглядів: 368 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]