Головна » 2013 » Квітень » 7 » Про аптеки в місті
20:14
Про аптеки в місті

На черговому засіданні виконкому міської ради головну увагу було звернуто на те, що в місті немає жодної аптеки, яка би працювала у нічний час. 
Головний лікар Судововишнянської лікарні Ярослав Коник інформував, що при потребі "піднімають" працівників аптеки, яка навпроти лікарні.
Думка міського голови, що відділи лікарні мають мати під руками ліки першої необхідності, а тому міська рада буде шукати спонсорів, які би виділили принаймні по одній тисячі гривень для закупки ліків, які будуть у відділах. У випадку їх використання, вони мають поповнюватися за рахунок тих хворих, на кого були витрачені.
За таких умов не доведеться втрачати дорогоцінний час, коли він іде на хвилини.
Присутні почули інформацію про перспективу вивезення сміття за межі міста. Міська рада має закупити пластикові контейнери. Кошти вишукують через обласну раду.
Буде створена комісія, яка має оглянути зелені насадження на території міста, нею будуть складені акти на дерева, які треба зрізати, аби не наробили шкоди.
Члени виконкому розглянули 12 питань, з якими глибше можна познайомитися на сайті міської ради.
Власна інф.
Переглядів: 447 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 OM  
0
Пане Василь, така комісія створена  та діє згідно мого розпорядження №15 від 11.03.2011 року, просто в цю комісію буде введено директора КП "Моє місто" взамін вибувшої особи та заступника міського голови. Приношу своє вибачення за неточність в статті допущеною редактором нашої газети.

1 Василь  
-2
Краще створіть комісію, яка би думала не ЩО і ДЕ зрізатиДЕ насадити
І, взагалі, невже такої комісії дотепер ще не було створено, і ніхто за цим навіть не дивився?!
  shock

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]