Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Порушують хлопці дисципліну
22:44
Порушують хлопці дисципліну



Днями відбулося засідання опікунської ради, на якій розглядали повідомлення вчительки математики про неадекватну поведінку, систематичні пропуски уроків, вживання нецензурних слів окремими учнями 9-А класу. Тут би мали бути прізвища учнів, імена їхніх батьків, вулиці проживання. На перший раз вирішили не робити їм і батькам сорому.
Тепер все по порядку. Марія Курилець зачитала подання колеги по роботі. І відразу запропонувала присутнім родичам приходити на уроки, може тоді їхнім дітям буде соромно перед однокласниками.
Директор школи Ігор Тиндик:
- Дітей треба виховувати найперше вдома, бо в школі поганих звичок ніхто не вчить. Змінилися часи і часто батьки списують провини своїх дітей на вчителів, школу, пишуть листи у прокуратуру. Якщо будемо виховувати дітей спільно, то в  майбутньому ніхто не матиме клопотів.
Прозвучало на раді, що останнім часом рідкими гостями школи є працівники міліції, які би мали з такими учнями проводити профілактичну роботу.
Прусутній працівник міліції Ігор Тарнавський пообіцяв, що зауваження взяті до уваги і профілактична робота буде проводитися, а батькам нагадав, що за такі вчинки передбачено попередження через суд, а потім штраф.
Депутат Галина Вільчек говорила, що батьки, створюючи дітям матеріальні блага, забувають про  їх духовне виховання.
Заступник директора ліцею Володимир Литвинський розповів про те, яка робота проводиться з порушниками в їхньому навчальному закладі. Ефективний метод - запрошення батьків на лінійку, які мають можливість своїй дитині "прочитати лекцію" у присутності однокурсників.
На раді також виступили заступник міського голови Зіновій Бохонок, вчителі, депутати Андрій Драбчук, Роман Васьків, присутні батьки.
З обговореного питання прийнято відповідне рішення, де одним із пунктів є публікувати в майбутньому прізвища порушників дисципліни на сторінках міської газети. Редактору не хотілося би цього робити, але рішення мають виконуватися.
Андрій Шот.



Переглядів: 400 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]