Головна » 2013 » Вересень » 11 » Перший дзвоник
16:19
Перший дзвоник



...у школі

У неділю 1 вересня на стадіоні відбулося свято Першого дзвоника для учнів школи. Молебен відправив отець Володимир Пустельник. Присутніх з Днем знань вітали директор школи Ігор Тиндик, міський голова Олег Мартинець, від батьків Люба Іваницька, вчителька Олександра Пристацька, учениця Аліна Чорна.
Потім пролунав перший дзвінок, але діти сіли за парти наступного дня, у понеділок. О 9 годині учні по телевізору дивилися Всеукраїнський Шевченківський урок з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який транслювався на всю Україну і був схвалений Президентом.
Цього року у трьох перших класах навчатиметься 80 дітей, а 11 клас закінчуватиме 26 випускників- це найменше за всі роки існування школи.
Цікаво, що до кінця жовтня цього року для дітей у приміщенні школи буде туалет. Завершення робіт залежить від підрядника, це та сама фірма, що в місті займалася водовідведенням по Гірському провулку.




...у ліцеї

Цього дня перший дзвоник пролунав і для  учнів ліцею. Урочистості відбулися на подвір’ї навчального закладу. Відкрив свято заступник директора Володимир Литвинський. Потім слово мав директор ліцею Степан Лупиняк.
Від інженерно-педагогічного колективу виступила класний керівник 16-ГМ групи Віолета Станкевич.
До присутніх також звернулися випускниця Ірина Кушик і першокурсники Христина Лещишин та Марія Пухната.
Цього року ліцей поповнився 120 учнями, ще 30 мають добрати.



Переглядів: 417 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]