Головна » 2014 » Січень » 15 » Новий рік святкували у центрі міста.
20:19
Новий рік святкували у центрі міста.



Вже втретє з ініціативи міського голови Олега Мартинця святкування Нового року відбувається у центрі міста. Щось особливе організатори дійства не стали придумувати. Комунальники прибрали ялинку. Копітка робота була з підготовкою проведення новорічної лотереї. Міська влада звернулася за допомогою до наших підприємців, аби підготували призи. Приємно, що більшість презентувала гарні подарунки, правда, були і жартівливі на зразок - лоток яєць, цибуля, але ж це Новий рік і без жартів не обійтися.
Уперше довкола лотереї був своєрідний ажіотаж- приваблювали призи: мікрохвильові печі, ковдра, електрочайники, романтичний відпочинок на двох у готельному комплексі "Міраж" та інші. Про всі лоти, хто їх виділяв, зможете прочитати на сайті міської ради. Хіба що скажемо - мікрохвильові печі виділили депутат обласної ради Богдан Турчин і підприємець Ольга Мартинець, а ковдру спрезентував Віктор Будзин. Депутат міської ради, підприємець Галина Баб’як підготувала 52 лоти.
О 23.50 мер міста з трибуни привітав сотні міщан з Новим 2014 роком, побажав здоров’я, щастя і веселих Різдвяних свят.
Під бій міських курантів у нічному небі засяяли феєрверки, мерія презентувала шампанське.
Далі людей зі сцени вітали гарним концертом учасники художньої самодіяльності Народного дому. Були тут Дід Мороз і  Снігуронька, циганка і коза та інші персонажі. 
Перед початком проведення лотереї редактор міської газети Андрій Шот нагородив Олексія Оліярника за перемогу у газетному конкурсі "Рекорд". Торік він упіймав коропа вагою майже 10 кілограмів. До речі, конкурс триватиме і цього року, а на переможця чекає приз. Цього разу рекордсмен одержав 5 -ти метрову вудочку.
Майже дві години тривав розіграш лотереї і 250 людей виграли різні призи, а кому не дістався виграш- одержував плитку шоколаду. У підсумку- всі щось вигравали. А на знімку бачите Святослава Тимуса, який виграв ковдру.
Треба відзначити і роботу комунальників, які вдосвіта прибрали місто.
Ось так весело, при гарній погоді ми святкували разом Новий рік.
Власна інф.








Переглядів: 385 | Додав: Administrator | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]